Real Madrid igrači
EPA Stephanie Lecocq
Real Madrid

EPA-EFE/ALI ALQARNI

Real Madrid, Foto: EPA-EFE/ALI ALQARNI

Čelnici Reala su pre samo nekoliko dana kupili Reiniera Žesusa od Flamenga, a sad ponovo žele da angažuju igrača brazilskog kluba koji igra na stadionu Marakana. U pitanju je 19-godišnji napadač Flamenga Linkoln, koji je zbog povrede zadnje lože propustio veći deo minule sezone, ali je definitivno impresionirao skaute španskog giganta. Uostalom, probio se od olimpijske reprezentacije Brazila i kao takav postao je interesantan mnogim klubovima, pa i Realu.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FMadridstaLoco%2Fstatus%2F1219993740229726208&widget=Tweet

Kad su u Rio de Žaneiru pregovarali o dolasku Rejnijera, Madriđani su najpre kupili plejmejkera za 30 miliona evra, a onda postigli sporazum sa Flamengom za Linkolna. Po tom sporazumu, Brazilci su u obavezi da informišu Real o bilo kakvoj ponudi koja na njihovu adresu stigne za Linkolna. Real bi u tom trenutku mogao da izjednači ponudu i odvede talentovanog golgetera. Naravno, ako to u datom trenutku bude želeo. Dogovor se može podvesti i kao pravo preče kupovine, što znači da Perez ima najbolju startnu poziciju, praktično tapiju na fudbalera koji je izdanak kluba sa Marakane.