Luka Jović
Tanjug / AP
Luka Jović

Tanjug / AP

Luka Jović, Foto: Tanjug / AP

Dobre partije u Anjtrahtu su mu dale šansu da postane devetka Reala, a Španci ističu da je godinu dana kasnije Srbin razočarao sve!

Toliko je razočarao Real da slušaju ponude od svih, iako je bila ideja da ode na pozajmicu, sad se spominje da bi mogao da napusti klub ukoliko ponuda zadovolji upravu.

"Marca" ističe da bi bilo ko drugi dobio "šut kartu", ali su sa Jovićem usporili pošto je bio deo jednog od najvažnijih transfera prošlog leta.

Ističu da mu balkanski karakter, hladan i rezervisan, nije pomogao na terenu. Na početku je imao šanse, ali je pružao malo odgovora.

Real je platio 60 miliona evra za 25 utakmica, od kojih je na samo 8 bio starter, 770 minuta provedenih na terenu i dva gola.

Osvrnuli su se i na sve skandale koje je Jović imao od dolaska u "kraljevski klub", počev od kršenja izolacije u Srbiji!

Ovaj list ističe da Zidan veruje u Srbina, dao mu je šansu i nakon povrede, ali u realnosti ti minuti su izgledali nedovoljno da bi bio igrač Real Madirda, najviše mu zameraju samouverenje u završnicu!

PROČITAJTE JOŠ: