FC Barselona
EPA-EFE/MIGUEL ANGEL MOLINA
FC Barselona

EPA-EFE/MIGUEL ANGEL MOLINA

FC Barselona, Foto: EPA-EFE/MIGUEL ANGEL MOLINA

Barselona pobedila na gostovanju u Hetafeu, ali u klubu i dalje vlada opšti haos, piše Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

Izgleda da nema dana u kojem ne ispliva novi problem, a poslednji se pojavio u subotu. Pike je poslao jaku poruku upravi i rekao je da se "uprava kod komunikacije sa osobljem može da se posluži i drugim sredstvima od onih kojima se služi", ali nije precizirao na šta tačno misli.

"Kada dvoje ne žele da se posvađaju, onda nema ni rasprave. Poznajemo klub, znamo kakvi su odnosi s medijima i znamo ko piše članke i kad nisu potpisani. Ne želimo svađe jer naš cilj je da budemo što bolji na terenu. Ne želimo da iko izaziva svađe s problemima koji se nisu ni dogodili," istakao je Pike.

Ipak, nije to prvi problem koji se Barseloni dogodio, piše Marka. Letos je žarko želela da u svoje redove dovede Nejmara, a sva događanja vezana za eventualni transfer pratila su se praktički iz sata u sat. Nejmar nije stigao, a Mesi je povređen, što je samo dodatna otežavajuća okolnost.

Žerard Pike

EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Žerard Pike, Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Nedovršen posao sa brazilskom super zvezdom stvorio je problem na dva načina - pre svega, igrač takve klase nije doveden. Drugo, možda još gore, je to što su neki igrači ponuđeni kako bi se ostvario "deal" za Nejmara, što je za njih jasno značilo da su na izlaznim vratima.

Katalonci su ostali bez vrhunskog napadača, a drugo, možda još nezgodnije, je to što su neki igrači (Rakitić, Dembele, Semedo...) bili ponuđeni Parižanima kao deo transfera Nejmara, i na taj način im je poslata poruka koliko klub na njih ozbiljno računa.

Može li Arsenal posle 13 godina baciti ranjeni Junajted na kolena?

AUTOR: Promo: DATUM I VREME: 30.09.2019. 09:24 Ponedeljak, 21 čas - to je termin okršaja Mančester junajteda i Arsenala na „Old Trafordu", u jednom od najvećih engleskih, ali i evropskih i svetskih derbija.

Barselona je na startu Lige šampiona remizirala sa Borusijom u Dortmundu (0:0), a u sredu na svom stadionu dočekuje Inter iz Milana.

Ekipa Ernesta Valverdea sledećeg vikenda u La Ligi na Kamp Nou igra sa Seviljom.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle utakmice sa Mačvom