Pari Sen Žermen
EPA Ian Langsdon
Pari Sen Žermen

EPA Ian Langsdon

Foto: EPA Ian Langsdon

Pored utakmice šampiona Srbije u Minhenu koja je završena pobedom Bajerna rezultatom 3:0, odigrano je još pet duela, a osim Bavaraca pred domaćom publikom slavili su samo još Dinamo iz Zagreba i Pari Sen Žermen.

Hrvatski predstavnik savladao je atalantu rezultatom 4:0.

SAMO UZ ALO! U ČETVRTAK "SPORT PLUS" DONOSI: Junak iz Amerike SKINUO KAPU PRED SALETOM, kako je "valjak" prolazio u Ligi Evrope, intervju Ostoje Mijailovića i MARADONIN RAT

Vodeći pogodak za Dinamo postigao je Leovac u 10 minutu.

Potom je usledio rafal Mislava Oršića koji se prvi put upisao u strelce u 31. minutu.

Isti igrač bio je koban po Italijane u 42. minutu, a do tet-trika je stigao u 68. minutu.

Do tri boda pred svojom publikom stigao je Pari Sen Žermen savladavši Real Madrid u derbiju prvog kola.

Francuski šampion slavio je rezultatom 3:0, a sav posao obavio je na krilima dvostrukog strelca Di Marije.

Argentinac je u 14. minutu načeo Madriđane, a drugu loptu u mrežu bivšeg kluba postigao je u 33. minutu.

Tačku na utakmicu stavio je u sudijskoj nadoknadi Munir, a vredna pomena je i informacija da je Luka Jović dobio šansu u 70. minutu.

Pročitajte još:

Nešo bolji utisak ostavio je Realov gradski rival, Atletiko koji je uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Juventusa i stigne do boda.

Tim iz Torina je poveo pogotkom Kuardada u 48. minutu, a u 65. minutu je Matuidi udvostručio prednost. Ipak, Atletiko se vratio u igru pogotkom Savića pet minuta kasnije, a u 90. minutu konačni rezultat postavio je Herera.

Jelena Đoković završila u blatu, ova fotografija vredi bogatstva (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 17:55 Obradovala tolike mališane. Jelena Đoković, Foto: Alo/Vladimir Marković Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa suprugom doputovao u Srbiju, a da za par nema odmora svedoči i najnovija fotografija koju je objavila Jelena.

Bajer Leverkuzen je poražen na svom terenu od Lokomotive iz Moskve. Kričovijak i Barinov su bili strelci za ruski tim, a Hovedes je zatresao sopstvenu mrežu za 2:1.

Tri boda sa gostovanja odneo je i Mančester siti pobedivši 3:0 Šahtjor. Šampion Engleske poveo je golom Mareza u 24. minutu, Gundogan je duplirao prednost u 38. minutu, a Gabriel Žezus overio slavlje u 76. minutu.

Bonus video: Pesma Delija odzvanja Alijanc arenom

 

 

Komentari (1)

keja

19.09.2019 08:27

Mnogo dobar taj Dinamo...