Napredak Kruševac
Twitter/FK Napredak Kruševac
Napredak Kruševac

Twitter/FK Napredak Kruševac

Napredak Kruševac, Foto: Twitter/FK Napredak Kruševac

Drama u Napretku posle poraza kod kuće od Rada. Kompletno rukovodstvo je podnelo kolektivnu ostavku. Kako se navodi u klupskom saopštenju, rukovodstvo kluba je podnelo ostavku "kao čin moralne odgovornosti i s nadom da se eventualno može pronaći neko ko će spasiti klub ispadanja iz elitnog srpskog ranga".

Fudbaleri Napretka izgubili su na svom terenu od Rada 0:2. Klub iz Kruševca je 17. na tabeli sa 22 boda, odnosno ima pet manje od Novog Pazara koji je prvi iznad zone ispadanja. U saopštenju kluba stoji da se „očekivalo da će Napredak ovog proleća krenuti uzlaznom linijom”.

- Angažovan je iskusni stručnjak Milan Đuričić, klupsko rukovodstvo ispunilo je i sve druge želje sportskog sektora. Stigla su tražena pojačanja, ekipi je omogućeno da se priprema u optimalnim uslovima u Antaliji. Upravni odbor je uspeo u potpunosti da klub finansijski stabilizuje, odrađeno je i interno uređivanje svih akata, do pred kraj dovedeno i eksterno i infrastrukturno uređenje stadiona. Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja, a kap koja je prelila čašu je poraz na domaćem terenu od Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak... Posle ovog poraza, evidentno je da nas čeka grčevita i neizvesna borba za opstanak - navodi se u saopštenju Napretka.

PROČITAJTE JOŠ: