Rajan Gigs
Youtube/BeanymanSports
Rajan Gigs

Profimedia

Rajan Gigs, Foto: Profimedia

Rajan Gigs je tokom igračkih dana oborio mnoge rekorde u dresu Mančester junajteda. Najtrofejniji fudbaler Crvenih đavola bio je i ostao legenda na terenu, a van njega je izgledao kao primer uzornog sportiste, supruga, oca… A onda – šok!

Nakon što se pročulo za aferu sa sa učesnicom "Velikog brata" Imodžen Tomas, isplivala je nova skandalozna priča.

Naime, Rajan je osam godina varao suprugu Stejsi sa ženom rođenog brata Rodrija - Natašom. Nataša je 2011. godine otkrila da je abortirala Rajanovu bebu, nedelju dana pre venčanja sa njegovim bratom!

Rajan je tokom veze sa Natašom bio oženjen suprugom od koje se nakon višegodišnje parnice i razveo.

Rajan Gigs

Profimedia

Rajan Gigs, Foto: Profimedia

 

Rajanov otac je bivši ragbista Deni Vilson. Nikada sa sinovima nije imao normalan odnos. Po razvodu roditelja Rajan Džozef Vilson odlučio je da odbaci očevo i uzme majčino prezime Gigs. Dugo nisu kontaktirali, a posle prve Rajanove afere otac ga je podržao. Druga priča bila je u slučaju snaje.

Najoštrija je bila tetka iz Velsa koja je zvezdu nazvala: Prljavo pseto!

Porodica ga se posle ovog skandala odrekla!

Braća Gigs nisu govorila od 2011. godine, ali četiri godine kasnije došlo je do pomirenja braće. Rajan je pozvao tri godina mlađeg Rodrija! Izvori britanskih medija tvrde da je Rodri odavno oprostio Rajanu, ali da nije želeo prvi da ga pozove, već da je želeo da se njegov brat prvi obrati i prizna greške. Nakon ove objave u medijima, njih dvojica su uhvaćena kako se provode u noćnim klubovima.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Rodri našao novu suprugu i vodi miran porodični život, mnogi bi na njegovom mestu daleko burnije reagovali, pa je tako četiri godine mlađi brat odlučio da se ipak "osveti" i to - televizijskim spotom.

U reklami za jednu englesku kladionicu Rodri Gigs uči gledaoce o životu, a sve što govori i sve što radi neodoljivo podseća na njegovog brata.

"Ja sam Rodri Gigs i želim da vam ispričam priču o vernosti. Uvek sam bio veran u životu. Uvek sam išao u isti pab i uvek sam navijao za reprezentaciju", počeo je ispovest Gigsov mlađi brat dok u pozadini, na zidu pivnice stoji reklama za pivo "zločestog" imena, a na televiziji se prikazuje utakmica koju je Vels izgubio dok ga je vodio njegov brat.

"Brojna pitanja postavće novinari selektoru", govori komentator utakmice.

"Nikad u životu nisam propustio trening. Uostalom, talenat je ionako precenjen" kaže Rodri dok se bori s loptom, a u sledećem kadru pije čaj iz šoljice na kojoj piše "City".

Posle toga sedi na kauču i čita novine na kojima je na naslovnoj strani vest da "Junajtedova legenda nije dobila posao iz snova", nakon što Rodri kaže da je uvek išao u istu teretanu, trener ga pita ima li nešto što ga posebno ljuti:

"Ma, ne mogu da se setim", odgovara Rodri.

Reklama završava sa završnim "udarcem" Rajanu Gigsu:

"Stvar je u tome što vas vernost neće odvesti nigde u životu. Zato, živite za nagrade", završava Rodri svoju ispovest odlazeći u skupom Maseratiju.

"Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, malo na Rajanov račun. Nekima će biti smešna, neke će možda naljutiti, ali danas živimo u svetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Ja se sa tom pričom mogu šaliti jer sam je preboleo. Ja sam krenuo dalje, on je krenuo dalje i Nataša je krenula dalje", rekao je Rodri za engleske medije nakon bure koja se podigla pošto je puštena reklama.

Pitali su ga boji li se Rajanove moguće negativne reakcije.

"Nije me briga kako će on reagovati", odgovorio je.