Andrija Radulović
FK Crvena zvezda
Andrija Radulović

FK Crvena zvezda

Andrija Radulović, Foto: FK Crvena zvezda

Jedan od najmlađih prvotimaca i momak čije vreme tek dolazi, Andrija Radulović, ističe koliko se naporno radi na pripremama.

- Veoma je zahtevan rad na Kipru, ali pripreme su takve i moraju da budu naporne da bi se što bolje spremili za sve ono što nas očekuje na proleće. Vredno se radi, uslovi su odlični, tako da nam to olakšava posao i dozvoljava nam da se samo fokusiramo na fudbal - počeo je Radulović.

Iako je jedan od najmlađih u ekipu, u prvom timu ima i onih sa kraćim stažom, pre svih Odada i Stanković, koje krilni napadač savetuje:

- Meni su ovo druge pripreme, tako da se trudim da im pomognem koliko mogu. Pitaju me, savetujem ih, ali se svakako družimo, tako da to ispadne sve spontano. Takođe, i ja sam među najmlađima, pa i mene dosta savetuju, pre svih Milunović, mogu reći da njega najviše slušam, ali tu su i Kanga i Falćineli. Trudim se da upijam savete i od igrača koji pokrivaju moju poziciju.

Mnogo treniraju fudbaleri Zvezde, tako da im preostane veoma malo slobodnog vremena.

- S obzirom na to koliko su treninzi naporni, između jutarnjeg i večernjeg se trudim da odspavam i odmorim koliko mogu. Sem toga, kad završimo sve obaveze u toku dana, gledamo da se predveče družimo - tvrdi Radulović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Zoran

17.01.2021 11:27

Ozbiljan autogol ako ovog malog daju na pozajmicu u drugu ligu