Nemanja Radonjić
Printscreen
Nemanja Radonjić

Printscreen

Nemanja Radonjić, Foto: Printscreen

Na utakmici Marseja i Monpeljea desile su se nemile scene u poslednjim minutima u kojima je učestvovao Nemanja Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ:

Pri rezultatu 1:1 napadao je Monpelje, a lopta je došla do Radonjića koji je krenuo u kontranapad za Marsej.

On je ušao u duel sa vezistom gostiju Ferijem, koji je načinio faul nad srpskim reprezentativcem. Konstantno povlačenje koje je osetio Radonjić nije mu se svidelo, pa je protivniku uputio par reči i zamahnuo rukom prema njemu.

Feri je na to odgovorio šamarom, a zatim se Radonjić odmaknuo od Ferija na koga su krenuli Nemanjini saigrači, predvođeni Hrvatom Ćaleta-Carom.

Epilog ove situacije bio je crveni karton za Ferija, kao i za defanzivca Marseja Kamaru koji, prema onome što se može videti na snimku, nije imao veću ulogu u tuči.

Samo par minuta kasnije desila se još jedna neprijatna scena. Dmitri Paje je načinio veoma grub faul nad protivnikom i dobio žuti karton, a onda krenuo da vređa sudiju koji mu je pokazao drugu javnu opomenu i isključio ga sa meča.

Marsej i Monpelje remizirali su rezultatom 1:1, a strelci su bili Žerman u 74. za domaćina i Sar autogolom u 17. minutu za goste.

Radonjić je ušao u 67. minutu umesto Sansona, a bio je jedan od ključnih aktera akcije u kojoj je Marsej uspeo da dođe do izjednačenja posle odličnog centaršuta srpskog reprezentativca.

Votford će se teško oporaviti posle ovog debakla! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: B92/S.I./ M. Dr. DATUM I VREME: 22.09.2019. 01:15 Već posle 18 minuta Mančester siti je vodio sa 5:0. Mančester siti - Votford, Foto: EPA Peter Powell Fudbaleri Mančester sitija deklasirali su na svom terenu Votford sa nestvarnih 8:0 u šestom kolu Premijer lige.

Sa druge strane na terenu je od 72. minuta bio još jedan bivši igrač Crvene zvezde, Mihailo Ristić, dok je priliku od 85. dobio bivši napadač Partizana Petar Škuletić.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana