smrt Fabricija Pišćitelija
Youtube/ Local Team
smrt Fabricija Pišćitelija

Youtube/ Local Team

smrt Fabricija Pišćitelija, Foto: Youtube/ Local Team

Ime Fabricija Pišćitelija nije poznato dok ne kažete nadimak, "Dijabolik". U pitanju je dugogodišnji vođa navijača Lacija i to onih najekstremnijih.

On je mnogo puta bio u sukobu sa zakonom, ne samo zbog nasilja na stadionima već i otvorenog promovisanja fašizma, kao i stvari koje su vezane za organizovani kriminal.

Luiz neće više da trenira, Čelsi ga ne pušta, ali čini se da je POSAO GOTOV

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 19:19 Jedan od najvećih transfera leta. David Luiz, Foto: Tanjug/Frank Augstein Fudbalski klub Arsenal mogao bi u poslednjim satima prelaznog roka u Engleskoj da završi dva velika posla. Prema pisanju medija u Francuskoj, David Luiz želi da napusti Čelsi i preće u Arsenal, dok se oko prelaska Filipea Kutinja u London spekuliše od utorka.

Ubistvo je odrađeno profesionalno, javljaju rimski mediji, u pitanju je bio pucanj u glavu u blizini jednog rimskog parka.

Dijaboliku je suđeno zbog trgovine drogom, ubica je oko 19 časova napustio park krijući lice, u toku je velika potraga. Desetine prijatelja i navijača Lacija se okupilo blizu mesta ubistva koje su blokirale mesto zločina.

"Dijabolik" je koristeći brend Lacija, tačnije brend navijačke grupe, osnovao preduzeće čiji su akcionari njegova žena i ćerka, prilikom suđenja zbog droge na površinu su izbili detalji, imao je imovinu vrednu oko dva miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

On je bio i optužen za ucenu i pokušaj iznude novca od predsednika Lacija Klaudija Lotita.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!