Nejmar
EPA - EFE,
Nejmar

EPA - EFE,

Nejmar, Foto: EPA - EFE,

Nejmar je na prodaju. To je sinoć potvrdio i Leonardo, koji je rekao da su u kontaktima sa Barselonom, ali da nema zvanične ponude.

"Ako ona bude takva da sve strane budu zadovoljne, nema razloga da ne pustimo Nejmara", kaže povratnik na mesto direktora.

Sada je lopta kod Barselone, oni moraju da donesu ponudu, za igrača koji će biti kažnjen, jer se nije pojavio na početku priprema u Parizu. Njegovi predstavnici tvrde da ima slobodno još nedelju dana zbog sponzorskih obaveza.

 

Lionel Mesi

AP/Miguel Morenatti

"On za to nema dozvolu kluba, niti smo obavešteni, stav Pari Sen Žermena ostaje isti", ponovio je Leonardo.

Priča se da on i najviše gura prodaju Nejmara.

Nejmar

AP

Nejmar, Foto: AP

Dva su razloga, smatra da će ekipa biti mnogo kompaktnija bez Brazilca, da će biti razbijen njegov klan. Dani Alveš je već slobodan, pa će u svlačionici biti manje problema.

Drugi razlog je FFP. Prilikom povratka, od Leonarda je traženo da poštuje ograničenja, nema nekih velikih sredstava, naime, PSŽ nema 200 miliona evra za prelazni rok, kako se spekulisalo. Sa prodajom Nejmara, budžet će porasti, navodno su zainteresovani da Umtiti bude deo trejda sa Barselonom.

PROČITAJTE JOŠ:

Izmakao im je De Liht, Kulibali je preskup, pa je jasno zbog čega su se okrenuli Francuzu. Nema ništa ni od dolaska golmana, Leonardo je rekao da imaju Areolu i Trapa i da neće ulagati u novog čuvara mreže.

Ostaje da se reše još par pozicija u timu, spoljni igrači, stigli su Erera i Sarabija, videćemo hoće li Parižani kupiti još nekog vezistu.

Tagovi