JUBILEJ U CRNO-BELIM BOJAMA Prvotimac Partizana u poseti KBC Zvezdara (FOTO)

Prvotimac Partizana Bojan Ostojić i portparol kluba gospođa Biljana Obradović su danas posetili Kliničko bolnički centar Zvezdara, koji slavi 85. rođendan.

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić, Foto: FK Partizan/M.Todorović

U razgovoru sa generalnim direktorom, profesorom doktorom Petrom Svorcanom, Ostojić je izjavio:

„Žao mi je što zbog trenutne situacije sa Kovi̇d-19 nismo u mogućnosti da današnji jubilej obeležimo u prisustvu svih prvotimaca Partizana, ali i na ovaj način želimo da damo svoj doprinos i podsetimo sve na važnost očuvanja ovakve zdravstvene institucije“ i dodao:

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić, Foto: FK Partizan/M.Todorović

„Ispred FK Partizan, svih zaposlenih i celog tima, želim da se zahvalim svom medicinskom osoblju i zdravstvenim radnicima širom Srbije na nadljudskoj bori tokom pandemije i da im poručim da smo uz njih! Takođe, apelujem na sve da budemo odgovorni, da nosimo maske, da ne izlazimo na mesta na kojima ima puno ljudi kako bismo sačuvali jedni druge.“

Posle kraćeg razgovora, uz poštovanje svih mera zaštite od Kovid-19, Ostojić je uručio uramljen dres sa brojem 85, kao i maske sa obeležjima FK Partizan, za osoblje kliničkog centra koje navija za klub iz Humske.

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić, Foto: FK Partizan/M.Todorović

„Hvala FK Partizan sto je povodom 85 godina KBC Zvezdara posetio našu ustanovu koja ima čak 1800 zaposlenih od kojih mnogi prate fudbal i verno navijaju. Iskoristio bih priliku da pozovem sve da se pridržavaju mera kako bismo sto pre pobedili Koronu i mogli da odemo na stadion i navijamo.” - izjavio je Prof. dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi