Aleksandar Popović
FK Partizan
Aleksandar Popović

FK Partizan

Aleksandar Popović, Foto: FK Partizan

Partizan se mučio, ali je uspo da osvoji tri boda u Kruševcu. Priliku da po prvi put startuje u dresu Partizana imao je Aleksandar Popović, mladi čuvar mreže, koji će verovatno ove sezone često braniti u Superligi jer je "bonus igrač". Popović je izneo lično viđenje meča u Kruševcu. 

– Kao i uvek, prva utakmica u sezoni je najteža, ali je važna samo pobeda i ništa drugo. Pokazali smo da smo tim, da imamo karakter i na kraju pobedili, to je jedino bitno – počeo je Popović i dodao: – Ovo je moja prva sezona u seniorskom fudbalu, krećem kao prvi golman od prvog kola, svaki meč je najbitniji i iz svake utakmice moram da naučim što više stvari da bih napredovao. Jako mi je važno da skupljam iskustvo i da zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba. Nadam se što većem broju utakmica.

Partizan je primio gol u zaustavnom vremenu prvog poluvremena.

– Mislim da ne bismo smeli da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad, pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji svaku narednu utakmicu.

Meč su obeležile povrede Mladena Živkovića i Lazara Markovića…

– Nisam video kolegu iz Napretka posle utakmice, povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec, ovim putem im želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti - rekao je Popović.

PROČITAJTE JOŠ: