Marko Arnautović
AP
Marko Arnautović

AP

Marko Arnautović, Foto: AP

Aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde, posle odlaska Marka Marina, priprema se za novu sezonu sa novim trenerom Dejanom Stankovićem, dok , sa druge strane, čelnici kluba nastoje da pored odlaska Marka Marina dodatno zarade od prodaje još nekog fudbalera.

Kako manjka interesovanja za Boaćija i Milana Pavkova, koje su crveno-beli bili spremni da prodaju još u prošlom prelaznom roku, alternativno rešenje bi mogla da bude prodaja Miloša Degeneka kineskom Šangaju. Kako prenosi Žurnal, pregovori između klubova i menadžera nisu stopirani i pored odbijene prve ponude od 2 miliona evra koja ne zadovoljava "apetite" srpskog kluba.

Miloš Degenek

Profimedia

Miloš Degenek, Foto: Profimedia

Takođe, oni ističu da su velike šanse da Degenek ode u Kinu, iako sam fudbaler ne insistira na transferu. Kako trenutno stvari stoje, predpostavlja se da Kinezi žele da daju 2.5 miliona evra, a da u Ljutice Bogdana priželjkuju barem 3.

Tako, ako bi došlo do ralizacije transfera i dogovora svih strana, reprezentativac Australije postao bi novi saigrač Hulku, Oskaru i Arnautoviću u Šangaju.