Ilija Ivić
printscreen/Facebook-telegrafi
Ilija Ivić

printscreen/Facebook-telegrafi

Ilija Ivić, Foto: printscreen/Facebook-telegrafi

Fudbaler Ilija Ivić je ovih dana u centru pažnje, ali je rekao je da ga ne zanima šta drugi kažu zbog toga što je dobio poziv da igra za reprezentaciju takozvanog Kosova. On ima 17 godina, igra na poziciji štopera, a nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa prištinskim Fljamurtarijem.

Ivić je dobio poziv za U19 selekciju Kosova i biće prvi fudbaler srpskog porekla u nekoj selekciji ove reprezentacije.

"Mene u životu trenutno zanima samo fudbal. Igram ovde već tri godine, nemam nikakvih problema i ne znam čemu... Zašto pričaju o tome? Nisam upućen", rekao je Ivić u intervjuu za "Glas Amerike".

Arbnor Morina, sportski direktor Fljamurtarija, rekao je da je Ilija jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na Kosovu.

"Imao sam tu sreću da sam igrao u slavnoj ekipi u prvoj ligi Jugoslavije. Bio sam kapiten kluba, igrao sam i za reprezentaciju, ali nikada nije bilo takvih pritisaka da jedan momak ne može da se bavi onime što mu je san", izjavio je Morina za "Glas Amerike".

Komentari (4)

dejan

23.02.2020 11:08

Igraj... Sram te bilo, ti mi vise ne bi usao u Srbiju nikad...

mili

23.02.2020 11:50

koji izdajnik to srbin nije

Warhammer

23.02.2020 12:10

Ma,dajte,da je sposoban za vise,igrao bi u Evropi.Ovo mu je max.domet,stoga je potpuno nebitan.Za par meseci,nestace poput magle,samo,ovo drugo nece tek tako.

Rale

23.02.2020 13:05

Odsada muzi albance,a ne zemju Srbiju.Samo ti igraj i nebirajuci nacin nudise svima.RYVID