Real Madrid - Barselona, Kup Kralja
Tanjug/AP, Andrea Comas
Real Madrid - Barselona, Kup Kralja

Tanjug/AP, Andrea Comas

Real Madrid - Barselona, Kup Kralja, Foto: Tanjug/AP, Andrea Comas

Fudbalski savez Španije saopštio je da će veliki derbi Barselone i Real Madrida biti odigran 18. decembra na stadionu Kamp Nou. Čuveni "klasiko" trebalo je da se odigra 26. oktobra u Barseloni, ali je odložen zbog nasilnih protesta, nakon što je devetoro katalonskih političkih lidera dobilo zatvorske kazne.

Takođe postao poznat fudbaler, Siniša ga pokazao roditeljima! PRESLIKANI SU! A majka... (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 14:15 Izgleda da je tačna priča da svako od nas ima negde dvojnika. Siniša Mihajlović, Foto: AP/Giorgio Benvenuti Nekadašnji holandski fudbaler Džek de Gir isti je Siniša Mihajlović, a o njihovoj sličnosti dosta se raspredalo.

U saopštenju se navodi da je odluka doneta posle analize i predloga oba kluba. Španska liga je nameravala da se utakmica odigra u Madridu, a da se meč u drugom delu prvenstva odigra u Barseloni, ali je takmičarska komisija odbila predlog, pošto je protiv pravila. Takođe, protiv predloga bila su i oba kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Termin treba da potvrdi rukovodstvo Primere, pošto bi čuvena utakmica trebalo da se prenosi širom sveta.

Prvobitno, utakmica je trebalo da počne u subotu u 13 časova, kako bi prenos mogli da gledaju navijači u Aziji, SAD i Južnoj Americi, ali novi večernji termin uticao bi na te planove.

BONUS VIDEO:

Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom