Luka Milivojević
ALO Foto: Marko Metlas
Luka Milivojević

ALO Foto: Marko Metlas

Luka Milivojević, kapiten Palasa Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Kako prenosi poljski portal "Zestadionu", bivši mađarski reprezentativac srpskog porekla na pragu je prelaska u redove Kristal Palasa.

U pitanju je bivši napadač Legije i Čikago Fajera Nemanja Nikolić.

Ovaj 32-godišnji napadač nema klub, napustio je "Vetroviti grad" i sada bi mogao da dobije priliku karijere.

Kristal Palas je nedavno doveo Dženka Tosuna na pozajmicu iz Evertona, ali izgleda da Hodžson želi još jednog napadača, pominje se da je Benteke na izlaznim vratima kluba.

Prva želja "Orlova" je bio Kšištof Pjontek, ali Poljak nije pokazao ambiciju da pojača tim sa "Selhrsta", pa su se okrenuli daleko jeftinijoj varijanti.

Navodno su dve strane jako blizu dogovora, a Nikolić je da bi pojačao ekipu Palasa odbio ponude Olimpijakosa i Bešiktaša.

Napadač rođen u Senti nikada nije dobio poziv iz FS Srbije, pa je odlučio da nastupa za Mađarsku, gde je počeo svoju fudbalsku karijeru.

Pamtimo ga po odličnim igrama u Videotonu i varšavskoj Legiji, dok se i u MLS odlično pokazao, za tri godine je na 104 upisana nastupa postigao 56 pogodaka.

U Palasu ga čeka kapiten Luka Milivojević, pa nema sumnje da će mu zbog važne uloge Kragujevčanina u timu sa "Selhrsta" adaptacija biti daleko lakša.