Kinzi Volanski
EPA/Rodrigo Jimenez
Kinzi Volanski

EPA Rodrigo Jimenez

Kinzi Volanski, Foto: EPA Rodrigo Jimenez

Čak i da je kvalitet fudbala u finalu Lige šampiona bio na nivou polufinalnih mečeva, sve što se događalo na stadionu „Vanda Metropolitano“ ostalo bi u senci Kinsi Volanski.

Njeno utrčavanje na teren u bikiniju, na kojem je promovisala porno-sajt svog dečka Vitalija Zdorovetskog, zasenilo je Liverpulovu pobedu i ceo svet ovih dana priča samo o ovom ekscentričnom paru. Pogotovo sada, kad je ponosni dečko odlučio da zaprosi svoju devojku.

- Tako je, tako je. To je moja je*ena devojka - urlao je Vitalij u trenucima kad je Kinsi utrčavala na teren, a on ju je snimao s gornjeg nivoa tribina stadiona Atletiko Madrida.

 

Vavrinka - Cicipas

AP/Christophe Ena

On je taj video-snimak okačio na društvene mreže, a nedugo zatim je i napisao:

- Ne mogu da dočekam da se oženim njome.

Inače, Vitalij je poznati egzibicionista koji je već prekidao nekoliko značajnih događaja, poput finala SP u Brazilu 2014. godine, zbog čega je na listi osoba kojima je zabranjen ulazak na sve događaje u organizaciji FIFA i UEFA. Međutim, da bi se našao na ovogodišnjem finalu, on je smislio genijalan plan.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vitalij

Printskrin

Vitalij, Foto: Printskrin

Danima uoči utakmice, kao i na sam dan kad su Liverpul i Totenhem odlučivali o najvažnijem klupskom trofeju u Evropi, njih dvoje su na društvenim mrežama objavljivali fotografije i snimke s Balija, kako bi svi mislili da su tamo. Budući da je znao da se njegov lik nalazi na svim ulazima na stadionu, Vitalij je odlučio da se preruši, pa je zato stavio lažnu bradu i otišao na gornji nivo, kako bi mogao da snimi Kinsi, koja je bila u prvom redu, tik iza gola Liverpula. U dogovoreno vreme on je počeo da snima, a ona je utrčala na teren.