Ibanjuez pogođen njegovim slavljem: Everton Luiz
Marko Metlaš
Ibanjuez pogođen njegovim slavljem: Everton Luiz

Marko Metlaš

Ibanjuez pogođen njegovim slavljem: Everton Luiz, Foto: Marko Metlaš

Golčina Sejdube Sume ostaće da "zveči" u ušima mnogim navijačima Zvezde iz prostog razloga jer se radi o majstori koja se ne viđa svaki dan. Tako "delije" pamte "lepotice" bivšeg reprezentativca Srbije Radoslava Raće Petrovića, zatim "kifle" Moreire i Klea.

PROČITAJTE JOŠ:

Takođe, još je u svežem sećanju navijača kluba iz Ljutice Bogdana i bomba Evertona Luiza koja je bukvalno probušila tadašnjeg golmana crveno-belih Damira Kahrimana. 

Ono što je zajedničko Sumi i Evertonu, pred već pomenutih efektnih  golova, jeste i njihova proslava.

Obojica su to slavili tako što su provocirali navijače na severnoj tribini. Sa tim da je Everton, iako već dugo nije igrač Partizana, sada otišao dalje.

Komentar Evertona Luiza

Printscreen Instagram / _partiza

Komentar Evertona Luiza, Foto: Printscreen Instagram / _partiza

On je na jednoj slici na Instagramu stavio komentar: “j**i Crvenu zvezdu”. 

"Igraćeš ako si prestao da se DROGIRAŠ!" Govor trenera ZAPALIO društvene mreže u celom regionu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 23.09.2019. 08:42 Smehotresne scene iz susedne nam Bosne i Hercegovine. Alija Braco Hadžiosmanović, Foto: Printscreen Facebook / Alija Bra FK Vrbanjuš je ime kluba koje ne bi trebalo mnogo da znači poznavaocima sporta, ali iz tog, ne tako poznatog kluba, stiže jedan video koji pokazuje sve čari niželigaškog fudbala.

Ovo je naravno naišlo na veliko oduševljenje "grobara". Bilo kako bilo, navijačima Zvezde će sigurno još dugo ostati u sećanju zaista prelep gol Sejdube Sume.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"