"NAZVAO ME I PITAO DA LI IMAM ZAISTA NAJBOLJU GU*U U BRAZILU" Bivša elitna prostitutka otkrila kakav je Ronaldo u krevetu: "Nisam mogla verovati da je takav!" (FOTO/VIDEO)

Njeno društvo mogli su priuštiti samo oni dubljeg džepa

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Luca Bruno)

Poznata brazilska manekenka, TV voditeljka i bivša Mis Bum Bum, Andresa Urah, otkrila je u svojoj autobiografskoj knjizi "I died to live" seksualno iskustvo koje je imala sa proslavljenim fudbalerom.

Andresa nije bila poznata samo kao voditeljka i manekenka... Bavila se i elitnom prostitucijom, njene usluge sebi su mogli prijuštiti samo klijenti sa dubljim džepom.

"Do svoje 27. godine svoju intimu sam podelila sa stotinama muškaraca, možda ih je bilo i hiljadu. Pretvorila sam svoje telo u jeftinu robu", otkrila je Andresa.

Bila je jedna od najtraženijih prostitutki u Brazilu i brzo je zapala za oko Kristijanu Ronaldu, zbog preporuke dvojice fudbalera koja su ranije bila s Andresom.

"Ronaludu su me preporučila dvojica fudbalera sa kojima sam već spavala. Nazvao me je i pitao da li zaista imam najbolju guzu u Brazilu", otkriva Andresa i dodaje:

"Dok sam bila u liftu njegovog hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dele od susreta sa Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me je sa osmehom i pozvao da uđem. Kratko smo razgovarali o onome što će se dogoditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, nisam ni slutila da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo dosta brzo", napisala je u svojoj knjizi Andresa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Obrigada @arillsonchristino @mocabonnita por cuidar dos meus cabelos com tanto carinho.

A post shared by Andressa Urach (@andressaurachoficial) on

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi