Prostitutka
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, Foto: Shutterstock, ilustracija

Noć sa Kejti je koštala 1600 evra. Drugari anonimnog fudbalera su preporučili atraktivnu devojku velikih oblina za "dobar provod". Izgleda da se neko zaneo te ludee večeri, jer je Morganova začela.

Morgan je saznala da je trudna nakon što ju je igrač rezervisao za nekoliko "partija" iza leđa svoje devojke prošlog leta. Porodila se u martu, a DNK testom je potvrđeno da je zbunjena fudbalska zvezda otac.

Kejti (26) je rekla da je sada prihvatila tu vest i da rado preuzima odgovornost.

"Bio je šokiran kada sam mu rekla da sam trudna i nije verovao da nosim njegovo dete", ispričala je Kejti prijatelju i dodala da su se tukli bar tri puta.

 

 

"Osećao se posramljeno, znajući da su njegovi prijatelji bili moji klijenti. Dali su mu moj broj i rekli da će se lepo provoditi sa mnom. Nije imao problema da plati moje usluge. Preporučila su mi ga dva prijatelja, koji su obojica fudbaleri Engleske. I ja sam bio sa drugim igračima Premijer lige. Smatram ih vrlo prikladnim", nastavlja Morganova sa pričom:

"Imao je seks sa mnom najmanje tri puta. Sigurna sam da je naša beba začeta u julu, nakon što me je angažovao da mu se pridružim na muzičkom festivalu za vikend."

Rekla je da joj je platio 1.500 funti da ga prati i prenoći u posebnom hotelu.

"Rekla sam mu prošlog avgusta da sam trudna i bila sam sigurna da je dete njegovo. Sada su DNK rezultati utvrdili činjenice za koje on kaže da će se odužiti. On pristaje na mesečni ugovor o održavanju sa mnom iako to još nije završeno. Nisam htela da postane gadno i nisam imala nameru da zatrudnim. To sam mu rekla. Nadam se da je sada imao vremena da se pomiri sa ovim vestima. Sigurna sam da će biti briljantni tata i da će imati kontakt sa svojim detetom. To zavisi od njega, neću to forsirati. Sve što znam je da ću biti najbolja mama svom detetu koje volim svim srcem", rekao je Kejti Morgan.

PROČITAJTE JOŠ: