Zoran Njeguš
Youtube
Zoran Njeguš

Youtube

Zoran Njeguš, Foto: Youtube

Na Banjici gotovo nikad ne može da bude mirno. Pokazatelj je situacija da će posle osam utakmica na kormilu Rada, od kojih dve u prošlom prvenstvu, odrađenih pripremama i premijerne pobede u tekućem šampionatu nad Napretkom prethodnog vikenda, trener Branko Mirjačić biti smenjen.

Stoji da rezultati u prvenstvu nisu išli naruku mladom stručnjaku, ali opravdanje može i mora da bude da je na zlatiborskim pripremama radio s jednim timom, a s drugim raspolagao do duela u Lučanima u petom kolu, kad je konačno skinuta blokada registrovanja igrača.

Mirjačića, nekadašnjeg uspešnog trenera omladinske škole Rada, naslediće Zoran NJeguš. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Atletika i Sevilje na počecima u užičkoj Slobodi, imaće pred sobom cilj da ostavi nebeskoplave u elitom rangu u nimalo lakoj situaciji, kad su glavni konkurenti već bodovno odmakli, najviše Metalac - plus pet.

Ne može se reći da je NJeguš neiskusan u trenerskom poslu. Počeo je 2009. godine u Slobodi iz rodnog mu grada, zatim su usledili angažmani u Javoru, Spartaku, Borcu i Novom Pazaru.

PROČITAJTE JOŠ: