Ognjen Vranješ
E stock
Vranješ

Alo Dejan Briza

Foto: Alo Dejan Briza

Kontraverzni defanzivac u prethodnom periodu je privlačio više pažnje van terena nego na njemu, pa je shodno tome i uklonjen iz nacionalnog tima.

Uprkos skandalima koji ga prate, na čelu sa aferom sa Jelenom Karleušom, pojavila se informacija da je Selektor BiH Robert Prosinečki dobio "direktivu" da nestašnog fudbalera vrati u reprezentaciju.

Pročitajte još: 

Iako je štoper pružao vrlo dobre igre u reprezentativnom dresu, afere povodom veze sa poznatom pevačicom i zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, bile su povod da bude uklonjen iz tima.

Kako navode bosanski mediji Prosinečki se nije previše bunio po pitanju povratka Vranješa u nacionalni tim Bosne i Hercegovine jer ni odluka da ne bude pozvan na prethodne reprezentativne obaveze nije bila Hrvatova.

Nedović ismeva debakl "orlova" na Tviteru

Pobedom Francuske nad Sjedinjenim Američkim Državama Srbija je izgubila šansu da se sa Svetakog prvenstva u Kini plasira na Olimpijske igre u Japanu 2020. godine, a ovakav epilog bio je povod Nemanji Nedoviću da na Tviteru postavi pitanje kad je kvalifikacioni turnir.

Ognjen Vranješ je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 38 utakmica, a bio je član tima koji je nastupio na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

U karijeri je promenio veliki broj klubova. Počeo je u banjalučkom Borcu, a zatim igrao za Napredak iz Kruševca i Crvenu zvezdu, Šerif, Krasnodar i Anderleht, a trenutno je Trenutno je član AEK-a iz Atine u koji se vratio ovog leta.

Bonus video: Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!