Erling Haland
EPA/Friedemann Vogel
Erling Haland

EPA/Friedemann Vogel

Erling Haland, Foto: EPA/Friedemann Vogel

KRAJ NA SVIM UTAKMICAMA! - Juventus je najlakše stigao do pobede na gostovanju u Mađarskoj, 1:4 uz dva gola Morate i dva gola Dijabale. Dortmund je stavio tri gola Brižu u prvih 30 minuta, a onda je stao. Dovoljno za nova tri boda. 0:3. Barsa je lakše nego što rezultat govori pobedila Dinamo 2:1. Čelzi je rutinski pobedio Ren 3:0, a najviše bure je bila na mečevi Lajpcig protiv PSGa gde je kranji rezultat 2:1 i meč kola, Sevilja - Krasnodar, na kraju 3:2!

90' Počasni pogodak za Fernecvaroš. Boli je strelac 1:4.

84' Brzopotezna paljba Dijabale. 0:4

80' Šou program na Sančez Piskhuanu! 3:2! En Nesri opet!

78' Juve laganim kasom stiže do 0:3. Gol Dijabale.

77' Sevilja ima srce lavlje, sa igračem manje dolaze do izjednačenja! Greška odbrane koju koristi Jusuf En Nesri! 2:2

75' Evo nade za Dinamo! Da li ćemo videti iznenađenje? Da li Kijevljani imaju snage za još jedan gol? Strelac ko drugi nego Cigankov! 2:1

61' Kao i u prvom poluvremenu, Barsa i Juve u istom minutu stižu do gola! Oba tima dupliraju prednost protiv Ukrajinaca i Mađara. 2:0 Strelci ovaj put Đerar Pike i Morata opet!

56' Lajpcig dolazi do preokreta! Nesmotrena reakcija Kipembea, poljski sudija je pogledao VAR, pokazao na belu tačku a Forsberg postigao pogodak! 2:1

51' Čelsi nastavlja tamo gde je stao! Ovoga puta srelac je Abraham! 3:0

POLUVREMENA! - Kiša golova na preostalih šest utakmica. Neke utakmcie su već rešene a negde nas očekuje još puno bure! Ostanite uz nas!

45' Kratko je trajala nada Sevilje! Produžetak prvog poluvremena je trajao čak šest minuta!  Naime, Navas je dobio crveni karton u petom minutu sudijske nadoknade!

42' Rakitić vraća Sevilju u igru. Pred kraj poluvremena Španci smanjuju na 1:2! U istom minutu padaju još dva gola! Nkunku postiže gol za Lajpcig pa je sada 1:1 na utakmici protiv PSG-a. U istitren Timo Verner postiže drugi gol opet iz penala, pa Čelzi vodi protiv Rena sa 2:0.

33' Haland nestaje i za trideset minuta, Dortmund je rešio pitanje pobednika. Briž-Dortmund 0:3

21' Teški trenutci za Sevilju... Krasnodar je duplirao svoju prednost ovoga puta iz penala. Strelac je Markus Berg. 0:2

18' Furiozni Dortmund. Haland  za 0:2.

18' Evo provg iznenađenja! 18i minut je u toku a na svim utakmicama smo videli gol! Ovoga puta za Krasnodar koji vodi na gostovanju Sevilji! Sulejmanov za 0:1.

14' Favoriti po planu! Dortmund je poveo u Belgiji protiv Briža. Poplava golova u prvih petnaest minuta! Ovoga puta strelac je Azar!

11' Čelzi dolazi do prednosti protiv Rena! Timo Verner je strelac i to sa bele tačke! 1:0

8' Burno u prvih deset minuta na utakmicama Lige Šampiona. Ovoga puta Morata dovodi Juve u prednost nad Ferencvarošom. 0:1

6' Di Maria! Veče Argentinaca u prvih pet minuta utakmica! PSG rano dolazi do vođstva protiv Lajpciga na gostovanju. 0:1

5' Barselona u ranoj fazi susreta dolazi do penala protiv Kijevljana. Sigran izvođač - Mesi. 1:0

POČINJE OSTALIH ŠEST UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA!

KRAJ PRVE DVE UTAKMICE - Puno bure u poslednjim sekundama oba meča, Mančester je navaljivao ali nije stigao ni do boda u Istanbulu. Zenit se trgao posle izjednačenja Lacia i postigao gol u sudijskoj nadoknadi, ali na kraju posle gledanja VAR-a, rezultat je ostao 1:1.

83' Felipe Saisedo! Izjednačenje u Petersburgu! Falilo je samo još deset minuta da izdrže fudbaleri Zenita, ali ipak trenutno je 1:1.

80' Bližimo se krajevima prve dve utakmice... Rezultati su ne promenjeni a od naših fudbalera samo je Sergej zaradio žuti karton.

POLUVREME NA PRVA DVA MEČA! -Mančester gubi u Istanbulu sa 2:1, a moglo je biti i gore! Sa druge strane Zenite je poveo protiv Lacija. Biće ovde još bure!

44' Kao da je drugi gol Turaka trgao Manečster. Marsial odmah uzvraća udarac. 2:1

42' Višća! Bašekšehir vodi dva prema nula! Apsolutno zalsuženo, ima više od igre i stvara više šansi!

33' Ajao kakva akcija Zenita i kakav gol! Erokin je strelac, ali je ovo bio gol celog tima, 5 kontakta loptom, koja nije pala i na kraju volej!

11' Demba Ba! Bašekšehir vodi protiv velikog Mančestra! Kakva nesmotrenos igrača Mančestera!

PRVA DVA MEČA SU POČELA!

Treće kolo Lige šampiona je pred nama. Kao što ste i navikli iz minuta u minut ćemo vas izveštavati o promenama rezultata i takođe prikazivati vam najefektnije golove.

Od 18 časova i 55 minuta, počinju prve dve utakmice današnjeg dana. Istanbul Bašekšehir dočekuje slavni Mančester Junajted. Ono što našim ljubiteljima fudbala godi, je da su dva srpska asa, Danijel Alekisć i Nemanja Matić, oboje u startnih 11!

I na drugoj utakmici u istom terminu, imamo predstavnika. Sergej Milinković-Savić, će od početka utakmice napadati bedem Zenita, kome gostuje njegov Lacio.

U ostalim utakmicama, koje počinju od 21 čas, u grupi E, papirnati favoriti Čelzi i Sevilja, dočekuju Ren odnosno Krasnodar. U grupi u kojoj su Zenit i Lacio, Klub Briž će ugostiti Borusiju iz Dortmunda. U grupi G, opet favoriti na autsajdere, Barselona dočekuje Dinamo iz Kijeva, dok Juventus gostuje Ferencvarošu. Imajući sve ovo u vidu, derbi kola odigraće Lajpcig i PSG u grupi gde ćemo pratiti već pomenuti duel između Bašekšehira i Mančestra. Ostanite uz nas!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

05.11.2020 02:00

Haland je mašona samo kada igra za Borusiju. Lako postiže golove i ulazi i šanse jer mu to saigrači omogućavaju. Protivničke odbrane mu pomažu svojim lošim postavkama. On jeste kvalitetan napadač , ali je protiv Srbije pokazao da još mnogo treba da uči i radi.