Dijego Kosta
EPA/Alberto Estevez
Dijego Kosta

EPA/Alberto Estevez

Dijego Kosta, Foto: EPA/Alberto Estevez

* Ivan Šaponjić je u ovom letnjem prelaznom roku pojačao redove "Jorgandžija"

* U konkurenciji će imati i Žou Feliksa koji je isto stigao ovog leta

* Mladi Portugalac za sada igra sjajno za Atletiko

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta propustiće početak sezone u španskoj Primeri zbog povrede butine, saopštio je klub.

Kako prenosi Rojters, Kosta je butinu leve noge povredio u poslednjim minutima prijateljske utakmice protiv Juventusa (2:1) u Stokholmu prošle subote.

Prebili ga huligani Olimpijakosa jer se sukobio sa ozloglašenim Marinakisom, promenio veru pa ucenjivao kolegu zbog seks snimka! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: 100posto/alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 13.08.2019. 17:28 Obišao je Evropu uzduž i popreko! Đibril Sise, Foto: twitter/LFC * Za Liverpul je igrao u periodu od 2004.-2007. godine * Zaigrao je u Okseru sa 15 godina i tamo je proveo osam godina * Za Francusku je odigrao 41.

Nova sezona u Španiji počinje u petak, a Atletiko igra dva dana kasnije protiv Hetafea na svom terenu.

Klub sa stadiona Vanda Metropolitano još uvek nije saopštio koliko dugo će brazilski napadač biti van terena.

Preminuo bivši potpredsednik Partizana! Jedan klub je doveo do Evrope, a napravio je i crkvu, školu, gradio puteve! (FOTO)

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 13.08.2019. 17:13 - 13.08.2019. 17:26 Od lokalnog kluba Budućnost iz Banatskog Dvora stvorio je prvoligaša, a 2004. klub je igrao u finalu Kupa Srbije, gde je izgubio od Crvene zvezde sa 0:1. Stadion FK Partizan, Foto: EPA/Srdjan Suki * Mirko Vučurević umro je u 83.

Nekadašnji fudbaler Čelsija prethodne godine propustio je veći deo sezone zbog povrede kolena, ali je u ovoj predsezoni impresionirao partijom protiv gradskog rivala Real Madrida kada je u pobedi 7:3 postigao četiri gola.

Inače, Dijego Kosta je optužen za prevaru zbog utaje poreza u Španiji. Navodno, 2014. godine "sakrio" je 1.117.272 evra što je deo novca koji je dobio od kompanije Adidas tokom prvog boravka u Atletiku. On se dogovorio sa vlastima te zemlje da isplati kaznu od 1.7 miliona evra. Tako se pridružio Ronaldu, Mijatoviću i mnogim drugim fudbalerima.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom