Leo Mesi
EPA/Peter Powell
Leo Mesi

EPA/Peter Powell

Leo Mesi, Foto: EPA/Peter Powell

"Leo je tada doživeo pravi, pravcati emotivni slom", priča Elvio Paoloroso, bivši fitnes trener Barselone i reprezentacije Argentine kako je čuveni "gaučos" i fudbaler Barselone doživeo dva vezana poraza u finalima sa nacionalnim timom.

Lionel Mesi

Profimedia

Lionel Mesi, Foto: Profimedia

Argentina je 2014. godine izgubila finale Svetskog prvenstva, a zatim je poražena i u finalu Kopa Amerike od Čilea. Dva vezana poraza u finalu slomila su Mesija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako je Argentinac izgledao posle poraza od Čilea otkrio je bivši fitnes trener.

"Bilo je jako bolno u svlačionici nakon Kopa Amerike, ali najgore je tek usledilo. Oko dva sata u noć pronašao sam Mesija potpuno samog, plakao je poput deteta koje je izgubilo majku. Bio je van sebe, niko nije mogao da ga smiri. Zagrlio sam ga i neko vreme smo zajedno plakali", rekao je Paoloroso.

Mesi je nakon bolnog poraza rekao da se oprašta od reprezentacije, ali je kasnije ipak promenio odluku i zaigrao na Mundijalu u Rusiji, gde je njegova Argentina doživela debakl.

Zvezda Barselone sada ponovo razmišlja da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

Mesi će zauvek ostati upamćen kao jedan od najvećih u istoriji fudbala, kao igrač koji je uspeo da prigrabi sve individualne i klupske trofeje, ali i kao igrač koji sa nacionalnim timom nikada ništa nije osvojio.