ŽFK Sloga
ŽFK Sloga
ŽFK Sloga

ŽFK Sloga

ŽFK Sloga, Foto: ŽFK Sloga

Ženski fudbalski klub ''Sloga'' iz Zemuna, sa tradicijom dugom 50. godina, je prvi registrovan ženski fudbalski klub na teritoriji Republike Srbije.

U sredu 20.11.2019 od 12 časova u sportskom centru Mirko Sandić na opštini Vračar, odigraće se turnir povodom promocije ženskog fudbala i rodne ravnopravnosti kojem će pored ŽFК ''Sloge'' učestvovati i ŽFК ''Crvena Zvezda B'' iz Beograda, ŽFК „Vinča“, ŽFК „Rad“, ŽFК „Zemun“ i ŽFК „Heroj“, kao i ekipa sastavljena od dece iz osnovnih škola sa teritorije opštine Vračar.

PROČITAJTE JOŠ:

Svečano otvaranje turnira održaće se u sredu 20.11.2019 od 12:00 časova, gde će se na početku prisutnima obratiti promoter događaja, naša poznata modna kreatorka Suzana Perić, gdin Borjan Popović ispred kompanije Mocart, Irena Vujović, predsednik opštine Savski Venac, Branislava Simanić, direktor Sektora za preduzetništvo PКS i predsednik Кomisije za rodnu ravnopravnost grada Beograda, kao i predstavnici organizatora turnira ispred žfk ''Sloga'' i opštine Vračar. Svečanim zvanicama će biti uručene zahvalinice i monografije povodom 50 godina od osnivanja žfk ''Sloga'' a prvi meč odigraće ŽFК ''Sloga'' i ŽFК ''Crvena Zvezda B'' od 12:30 časova.

ŽFK Sloga

ŽFK Sloga

ŽFK Sloga, Foto: ŽFK Sloga

Pozvali su se svi predstavnike štampanih i elektronskih medija da najave i da uživo isprate ovaj događaj, koji će biti od izuzetnog značaja za promociju rodne ravnopravnosti i ženskog fudbala, kao i grada Beograda i naše zemlje.

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Ovo je dobra prilika da se putem sredstava javnog informisanja uputi poziv svim domaćim i stranim kompanijama koje posluju u Republici Srbiji da razmisle o ulaganju u ženski fudbal i postanu sponzor ženskog fudbala.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"