Ben Dejvis
twitter/Liverpool FC
Ben Dejvis

twitter/Liverpool FC

Ben Dejvis, Foto: twitter/Liverpool FC

Najveće pojačanje, mada ih je bilo svega dva, za ekipu Liverpula u zimskom prelaznom roku jeste Turčin Ozan Kabak. Međutim, nekako neprimetno stigao je engleski defanzivac Ben Dejvis (25) koji je plaćen Prestonu svega 2.000.000 evra.

Sigurno da ni on sam nije sanjao da će zaigrati na Enfildu, ali je situacija sa manjkom opcija u zadnjoj liniji naterala Jirgena Klopa da dovede fudbalera koji nikada do sada nije igrao u Premijer ligi. Navijači "Redsa" se nadaju da će se ponoviti slučaj sa Endijem Robertsonom koji je stigao iz Hal sitija i postao jedan od najboljih bekova lige.

Pre nekoliko godina je Dejvis putem Tvitera prodavao ugaonu garnituru kako bi došao do novca, a sada će zarađivati toliko na "Enfildu" da će moći da kupi najskuplju.

Ben Dejvis

twitter/printscreen

Ben Dejvis, Foto: twitter/printscreen

- Da li neko želi da kupi ugaonu garnituru? U odličnom je stanju i jedva da je korišćena. Zainteresovani neka me kontaktiraju...- napisao je tada Ben Dejvis, a navijači Liverpula su naravno pronašli njegov "tvit" i upitali ga šta se desilo sa nameštajem.

- Neko ju je kupio. Neko sa kim sam igrao u Sautportu me je kontaktirao i kupio. Dobili su je za dobru cenu - rekao je kroz smeh novi fudbaler Liverpula.

Prema informacijama koje stižu sa Ostrva, Dejvis će biti u protokolu za meč protiv Brajtona koji Liverpul igra ove srede od 21.15.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: