Crvena zvezda novi dres
Foto Facebook / FK Crvena zvezda
Crvena zvezda novi dres

Foto Facebook / FK Crvena zvezda

Crvena zvezda novi dres, Foto: Foto Facebook / FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Olimpijakosa meč 2. kola grupne faze Lige šampiona. Šampion Srbije je u prvom kolu poražen od Bajerna iz Minhena rezulatom 3:0, dok su Pirejci remizirali sa Totenhemom.

PROČITAJTE JOŠ:

Duel "bratskih" klubova nosi sa sobom pomešane emocije, ali i ogroman ulog. Većina fudbalskih analitičara smatra da će upravo meč između Zvezde i Olimpijakosa odlučiti o poziciji broj 3 u grupi budući da se ne dovodi u pitanje plasman velikih favorita iz Londona i Minhena.

Pored toga, grčka je zemlja koja predstavlja konkurenta Srbiji na UEFA koeficijent listi, stoga ekipa koja odnese pobedu doneće domaćem fudbalu veliku prednost.

Popust, igra Zvezda

ALO Foto

Popust, igra Zvezda, Foto: ALO Foto

No, da se radi o velikom meču govore i slike sa ulica glavnog grada. Upravo jedna takva nam dolazi sa Banovnog brda gde prodavac knjiga daje specijalni popust zato što danas igra Zvezda.

Pančev otkrio da UEFA nije dozvolila Zvezdi da ponovo bude šampion Evrope!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 10:52 Zlatna Zvezdina generacija koje se plašio čitav kontinent. Darko Pančev, Foto: Privatna arhiva Gordana Stojanov Darko Pančev, bivši fudbaler Crvene zvezde, izjavio je da UEFA tom klubu godinu dana posle osvajanja trofeja šampiona Evrope nije dozvolila da igra novo finale.

Utakmica je na programu od 21h uz direktan prenos na RTS-u i Areni sport.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!