"DELIJE" PODRŽITE KLUB! Prodaja sezonskih karata i preko interneta! (FOTO + VIDEO)

Sve informacije o sezonskim kartama Crvene zvezde su dostupne na posebnom sajtu – sezonske.budideozvezde.rs.

Marko Marin
Marko Marin, Foto: crvenazvezdafk

* Usled radova na rekonstrukciji zapadne tribine i izgradnje sektora VIP Zapad došlo je do promene rasporeda sedišta na toj tribini.

* Samo članovi kluba mogu biti vlasnici sezonskih karata

* Sezonske karte su personalizovane i podaci o vlasniku sezonske karte se moraju poklapati sa podacima iz baze članstva kluba

Prodaja sezonskih ulaznica Crvene zvezde za sezonu 2019/2020 počela je i preko interneta putem sajta partnerske kompanije iTicket – www.iticket.rs.

Procedura je jednostavna – potrebno je kreirati nalog unošenjem ličnih podataka i definisanjem šifre i zatim odabrati stavku sezonske ulaznice u listi dostupnih događaja. Korisnici koji su već kupovali karte preko interneta se mogu ulogovati na postojeći profil.

POSLALA EMOTIVNU PORUKU FANOVIMA! Noćna mora za fudbalera Intera, njegova atraktivna supruga boluje od raka! (FOTO)

Sledeći korak je izbor željene tribine, sektora i mesta na mapi stadiona – moguće je kupiti i više ulaznica uz napomenu da svaka mora biti personalizovana.

Kada su sve ulaznice u korpi sledi plaćanje – moguće je platiti karticama iz sistema Viza, Master kard i Am eks.

TRAGIČNA SMRT FUDBALERA! Odbranio penal pa umro na terenu proslavljajući pobedu! (FOTO)

Dodatni korak imaju vlasnici sezonskih karata iz prošle sezone – oni treba da kliknu na link „obnovi sezonsku kartu“ i sistem će im tražiti da unesu broj sezonske karte od prošle godine. Ukoliko se podaci poklapaju, automatski će biti učitano mesto iz prošle sezone kao i cena koja važi za obnovu sezonskih karata.

Važna napomena, imajući u vidu predstojeću utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve: kako su rokovi za slanje karata poštom prekratki, sistem omogućava samo opciju „print at home“ što znači da će vam na mejl adresu navedenu pri registraciji stići poruka sa potvrdom kupovine, a samu sezonsku kartu moći ćete da preuzmete u prostorijama Servisa za članstvo uz tu potvrdu, lični dokument kojim se može potvrditi identitet ili člansku kartu kluba.

MILAN NA KOLENIMA! Novi šok za slavnog giganta, od ovoga neće moći da se oporave, videće samo plavo i crno! (FOTO)

U slučaju da ne planirate da dolazite na ovu utakmicu i želite da vam sezonsku kartu pošaljemo na navedenu adresu, pošaljite mejl na adresu podrska@budideozvezde.rs. Koriste usluge Post ekspresa u Srbiji i Pošte Srbije za pošiljke u inostranstvu. Rokovi su obično 1-2 dana u Srbiji i 10-15 dana za inostranstvo, ali ih ne mogu garantovati. Napominju da u tom slučaju ne snose odgovornost za eventualna kašnjenja.

Po važećim aktima Crvene zvezde, samo članovi kluba mogu biti vlasnici sezonskih karata.Kupovinom sezonske karte putem interneta smatra se da ste potvrdili da ste član kluba. Klub će izvršiti proveru u bazi članstva i kontaktirati vas u slučaju potrebe. Posebno napominjemo da klub zadržava pravo da ne izda i ne pošalje kupcu sezonsku kartu dok kupac ne uplati/obnovi članarinu. Sezonske karte su personalizovane i podaci o vlasniku sezonske karte se moraju poklapati sa podacima iz baze članstva kluba. O mogućnostima učlanjenja u klub možete se informisati na sajtu članstva FK Crvena zvezda - www.budideozvezde.rs.

SLOVACI RASPAMETILI BIJELJINU "Kosovo je Srbija" orilo se sa tribina! (VIDEO)

Usled radova na rekonstrukciji zapadne tribine i izgradnje sektora VIP Zapad došlo je do promene rasporeda sedišta na toj tribini. Iz tog razloga obnova sezonskih karata za vlasnike istih iz prošle godine za sektore 3, 4 i 5 na ovoj tribini nije moguća putem interneta.

Takođe, zbog propisa UEFA, za porodične karte potrebno je dostaviti fotografije sve dece koja će biti vlasnici sezonskih karata. Kako je reč o maloletnim licima porodične karte se mogu kupiti samo u prostorijama servisa za članstvo FK Crvena zvezda.

KILMARNOK BLIZU HUMSKE Škotski predstavnik stekao prednost pred revanš (VIDEO)

U slučaju problema prilikom naplate i za sva pitanja vezana za funkcionisanje sajta iTicket kontaktirajte tehničku podršku mejlom na podrska@iticket.rs.

Sve informacije o sezonskim kartama Crvene zvezde su dostupne na posebnom sajtu – sezonske.budideozvezde.rs.

BONUS VIDEO: 

Navijanje i obraćanje Nebojše Čovića!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi