Marko Lazetić
FK Crvena zvezda
Marko Lazetić

FK Crvena zvezda

Marko Lazetić, Foto: FK Crvena zvezda

- Presrećan sam što sam opet dobio poziv da budem uz prvi tim. Oduvek sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu. Vredno sam se spremao na pauzi i nadao sam se da ću biti pozvan. U Omladinskoj školi treneri pokušavaju da što pre pripreme igrače za prvi tim i mislim da mi je to mnogo pomoglo. Od svakog trenera sam pokušao da pokupim najbolje što će doprineti mojoj igri, zbog svega toga sam danas tu gde jesam – istakao je Marko Lazetić.

Govorio je mladi napadač i o podršci koju mlađi igrači svakodnevno dobijaju.

- Prvi deo priprema će biti malo teži od drugog, jer ima suvog trčanja, koje niko ne voli. Međutim mi smo profesionalci, izdržaćemo to i verujemo da će u drugom delu biti mnogo lakše. Veoma nam znači podrška šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, koji je bio veliki igrač. Kada dobijate pohvale od takvog igrača i sada trenera, sve to doprinosi većem samopouzdanju i želji da radimo više i bolje. Stariji saigrači su uvek tu da pomognu, kada god je potrebno tu su da nam daju savet, što mi uvek iskoristimo.

Osvrnuo se jedan od najvećih talenata Omladinske škole i na poziv koji su Nikola Stanković i Ričard Odada dobili od šefa stručnog štaba Dejana Stankovića i prvi put se priključili pripremama prvog tima Crvene zvezde.

- Drago mi je zbog Ričarda Odade i Nikole Stankovića koji su prvi put na pripremama sa prvim timom. Pre polaska sam im poručio da se što pre opuste i da igraju kao što su i do sada, jer su upravo zbog dobrih partija i pozvani. Mislim da im za sad ide odlično i nadam se da će tako i nastaviti – poručio je Lazetić.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: