Jokanović, Milošević
FK Partizan
Jokanović, Milošević, Foto: FK Partizan

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović blizu je povratka u Englesku, u klub koji je već vodio, ali nije u pitanju Fulam, već - Votford. Sadašnji trener katarske Al Garafe je u sezoni 2014/15 uveo Votford u Premijer ligu, ali u pauzi između dve sezone nije uspeo da se dogovori oko nastavka saradnje, pa je na njegovo mesto doveden Kike Sančes Flores.

Uprkos činjenici da su se ranije rastali, Jokanović i vlasnici kluba, porodica Poco, koja drži i Granadu i Udineze, imaju dobre odnose. Tako bi nekadašnji igrač i trener Partizana i menadžer Fulama, mogao ponovo da vodi jedan klub u Premijer ligi Engleske. Srpski stručnjak je uveo Fulam u elitno takmičenje 2018. godine, ali se na klupi zadržao samo do polovine novembra, kad je posle serije slabih rezultata smenjen, a na njegovo mesto imenovan iskusni Klaudio Ranijeri, koji međutim nije spasio klub ispadanja, čak je i on smenjen i na njegovo mesto je postavljen Skot Parker. 

Votford je pre nekoliko dana, na dva kola pre završetka sezone, smenio menadžera Najdžela Pirsona i sad se traži njegov naslednik. Klub pre slanja ponude Jokanoviću toga treba da obezbedi opstanak, na 17. je mestu sa tri boda više od Aston Vile i četiri gola boljom gol razlikom.

PROČITAJTE JOŠ: