Sloboda Užice
Predrag Ristanović
Sloboda Užice

Predrag Ristanović

Sloboda Užice, Foto: Predrag Ristović

Svi bi kod Peđe u privatnu ložu!

„Uz pršutu, rakiju, pivo i društvo fudbal postaje najvažnija stvar na svetu, a ne sporedna glasi poznata krilatica“. kaže za „Alo!“ vlasnik velelepne terase Predrag Ristović i dodaje kroz osmeh da sudija svira početak meča tek kada je "sto na terasi postavljen", a ne igrači u stroju.

Ne, ovo nije priča o komfornosti doma čiji vlasnik ima ekskluzivnu mogućnost da svakodnevno gleda u plave horizonte nekog mora ili okena. Ne, ne radi se ni o opuštajućem pogledu na zelenilo planinskih obronaka, već o privilegiji o kojoj mašta svaki fudbalski fanatik na planeti zemlji, a koju uživa Predrag Ristović (30), stanovnik jednog od gradskih solitera u Užicu.

Sloboda je od ove sezone član Srpske lige Zapad, a verne navijače užičkog kluba čak ni pandemija koronavirusa, koja je stavila katanac na stadione širom sveta, ne sprečava da budu uz voljene crveno-crne. Naime, Peđa je vlasnik stana u jednoj višespratnici u strogom centru Užica, s čijeg se balkona, ili kako on reče „privatne lože“, savršeno mogu videti dešavanja na travnatom terenu.

Predrag Ristanović sa gostima u svojoj loži

Predrag Ristanović

Predrag Ristović sa gostima u svojoj loži, Foto: Predrag Ristović

Svestan je da mu mnogi zavide.

Ljubav prema užičkom klubu u njegovoj porodici traje decenijama.

- Slobodu volimo i za nju živimo. Ljubav prema klubu se u mojoj porodici prenosila s kolena na koleno. Deda je bio ponosni navijač, zatim i moj otac koji je to i dalje, a onda smo brat i ja nastavili istim putem - zaključio je Ristović.

I mladenci hrle na balkon!

Ljubav i fudbal oduvek su išli ruku pod ruku, pa Peđin balkon često posećuju i novopečeni mladenci. Ristović je, naime, profesionalni fotograf i mladi bračni parovi baš na njegovoj terasi žele da ovekoveče sećanje na najradosniji dan.

Mladenci na soliteru sa pogledom na stadion

Predrag Ristanović

Mladenci na soliteru sa pogledom na stadion, Foto: Predrag Ristović

Samo odabrani uz večite rivale!

Navijači Fk Slobode

Predrag Ristović

Navijači Fk Slobode, Foto: Predrag Ristović

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Gost2

29.08.2020 17:54

Слобода поинт Севојно ?????