Mijailović, Milojević
Alo
Svetozar Mijailović

Alo!/Marko Metlaš

Svetozar Mijailović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović veliki je optimista pred mečeve sa Jang bojsom i veruje da njegov klub može do najelitnijeg takmičenja drugu godinu zaredom.

"Kad Zvezda igra uvek je lep osećaj i velika su očekivanja. Ekipa je dobro spremana za ovaj susret, jer to je jedna od utakmica koja može da obezbedi ponovno učešće u Ligi šampiona. Jang bojs je dobar klub, dobro igraju, ali nadam se da će i naši momci pružiti dobar otpor da bi u Beogradu finiširali ono što svi zvezdaši očekuju", priča Mijailović u ekskluzivnoj izjavi za Alo!

Nejmar mora u Španiju, a najzad je jasno koji klub je DALEKO BLIŽI POTPISU

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 09:48 Čeka se taj transfer. Nejmar, Foto: EPA - EFE, Španski dnevnik AS tvrdi da će Real Madrid pokušati još jednom da dovede Brazilca Nejmara iz PSŽ. Celog leta se spekuliše o povratku Nejmara u Barselonu, ali je PSŽ navodno bio nezadovoljan ponudama sa Nou Kampa, koje su uključivale čak trojicu igrača, među kojima i Filipea Kutinja.

Poznata je sapunica o Mateu Garsiji koji je nedavno došao u Crvenu zvezdu, a predsednik Mijailović je mišljenja da će ovaj 23-godišnji mladić doneti samo dobro klubu iz Ljutice Bogdana.

"To je jedan element igre koji je ovom timu na neki način nedostajao. Igrač po krilnoj poziciji koji može da probije, još mlad, on je velika perspektiva, nadam se da ćemo njegovim dovođenjem dobiti ono što želimo u ovom trenutku."

Svetozar Mijailović

Marko Metlaš

Svetozar Mijailović, Foto: Marko Metlaš

Na konstataciju da se navijači Zvezde nadaju kako bi Garsija mogao da bude izbor za prvu postavu Vladana Milojevića protiv Švajcaraca, Mijailović je dao odgovor koji će mnoge da obraduje.

"Nisu im nerealne nade."

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, meč između Jang bojsa i Crvene zvezde je u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom