Mario Baloteli
AP Simone Venezia
Mario Baloteli

AP Simone Venezia

Foto: AP Simone Venezia

Baloteli se ove godine vratio u Brešu iz Marseja, a odluku da se skrasi u rodnoj zemlji doneo je zahvaljujući primeru portparola Novosađana.

Pročitajte još:

"Zašto sam se vratio kući u Brešu? Kada sam čuo da si dao otkaz u Arsenalu da bi došao da radiš u Vojvodini, shvatio sam da nema boljeg osećaja od toga da daješ sve od sebe za klub koji voliš", piše u tvitu objavljenom na zvaničnoj stranici FK Vojvodine.

Miloš, osoba zadužena za odnose sa javnošću u Vojvodini, u Novi Sad je došao iz Arsenala gde je tri meseca radio kao "domaćin" posetiocima koji su obilazili stadion i muzej londonskog kluba.

Baloteli je osim po fudbalskim veštinama neretko pažnju skretao i nestašlucima, koškanjima, raspravom, burnim životom van terena, a ostaje dilema da li će povratak u rodni kraj uticati na temperament nestašnog napadača.

Kum pevača Miroslava Ilića zaplakao usred emisije! Njegove suze nema koga nisu zabolele (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.10.2019. 12:28 - 16.10.2019. 13:17 Fudbalska ikona. Hristo Stoičkov, Foto: Instagram/TUDN USA Pravi košmar preživljava reprezentacija Bugarske u tekućim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Odavno su Bugari izgubili šanse da se kroz ove kvalifikacije domognu završnog turnira, a sudbinu su im zapečatili Englezi, koji su preksinoć u Sofiji slavili sa 6:0.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!