Vladimir Stojković
Alo Vladimir Milosevic
Vladimir Stojković

Alo Vladimir Milosevic

Foto: Alo Vladimir Milosevic

"Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio... Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje. Mislim da je bio gol čist kao suza", rekao je umetnik kog smo imali priliku da viđamo i u ulozi glumca.

Pročitajte još:

Đurić se potom osvrnuo na duel Stojkovića i Žandera posle kojeg je poništen pogodak crveno-belih oslovivši golmana Partizana sa Mustafa što je izazvalo brojne reakcije na društvnim mrežama. 

"Mislim da je prosto Mustafa pogrešio pri proceni u skoku. Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka", rekao je Đurić koji nikad nije skrivao navijačku pripadnost.

Sudio je na istom mestu utakmicu pre dve godine!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.09.2019. 12:51 Meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa na programu je u utorak od 21 sat. Crvena zvezda - Arsenal, Foto: Marko Metlaš Evropska kuća fudbala donela je odluku ko će suditi na meču 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa.

 

Bonus video: Vladan Milojević posle utakmice sa Mačvom