Sejduba Suma
Alo/Vladimir Marković
Sejduba Suma

Alo/Vladimir Marković

Sejduba Suma, Foto: Alo/Vladimir Marković

Vreme je za rastanak Partizana i Sejdube Sume. Omaleni vezista, koji je počeo u Partizanu loše, a zatim se poput Feniksa izdigao iz pepela i postao ključni igrač ekipe, ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, ima 29 godina, i idealan je trenutak da ode u zimskom prelaznom roku, jer će u suprotnom klub ostati bez dinara obeštećenja.

Zbog toga je Partizanu prioritet prodaja Sume, ali ne baš po svaku cenu, ne ispod tri miliona evra. Čelnici crno-belih veruju da mogu da dobiju željeno obeštećenje, pogotovo posle odličnih partija Sume u finišu jeseni, kad je blistao i golovima i asistencijama pokazao da može da igra na visokom nivou.

Najrealnija destinacija za Sumu je Bliski Istok, pošto se za njegove usluge ozbiljno interesuju klubovi iz Saudijske Arabije, Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Više detalja biće poznato početkom 2021. godine, ali je realno očekivati da Suma ode iz Humske i tako osigura sebi još jedan jak ugovor u finišu karijere, a Partizanu preko potreban novac za pojačanja i funcionisanje kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Marko

17.12.2020 23:42

O kakvom očaju vi pišete.. Podrivao ga ko je stigao, jer momak je miran i povučen. prvo ona dva, nazovi, igrača, Janković i Kosović.. Zatim treneri od Djukića preko ostalih...Jedino je Savo prepoznao da je dečko majstor...Pored Leonarda najbolji stranac ikada u tom dresu...Podrivala ga i štampa, baš kao i vi ovim tekstom, te na kraju trener tipični rasista, Stanojević. Bolje da ode momak iz ove močvare. Ovde su pravi ljudi odavno napustili zemlju.