akcija crveno-belih
FK Crvena zvezda
akcija crveno-belih

FK Crvena zvezda

akcija crveno-belih, Foto: FK Crvena zvezda

Povodom deset godina članstva Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da pokrene simboličnu akciju „Budi i ti kapiten svoje Zvezde“. Ovom akcijom crveno-beli žele da se približe zacrtanom cilju od 50 hiljada aktivnih članova. Svaki član kluba imaće priliku da učlani deset prijatelja i bude kapiten svog tima, a na taj način pomogne klubu i dobije kapitensku zastavicu od fudbalera Crvene zvezde. Pojedince koji učlane najviše članova očekuju i lepe nagrade.

Danas u Servisu za članstvo kluba o samoj akciji i značaju koje članstvo ima za klub govorio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- To je jedna akcija koju smo osmislili, u kojoj svaki član može svojim angažovanjem da sastavi svoj tim od 10 zvezdaša koji će se učlaniti u Crvenu zvezdu i na taj način biti simboličan kapiten svog tima. To je jedna ideja podstaknuta aktivnostima članova koji su želeli da pruže svoj doprinos u dostizanju brojke od 50 hiljada aktivnih članova kluba. Zaista lepa akcija kao i gest naših najvernijih članova– rekao je Mijailović.

Predsednik FK Crvena zvezda se nada velikom odzivu navijača ovoj akciji, kao i ispunjenju cilja u dostizanju velikog broja aktivnih članova.

- Verujem da će dosta navijača napraviti svoj tim zvezdaša koji će doći ovde na stadion da podeli radost za uspehe koje je Crvena zvezda ostvarila i koje će ostvariti u budućnosti. Nama je veoma bitan taj segment, razvijamo međusobnu komunikaciju članova i kluba, jer na taj način doprinosimo da se o Zvezdi više zna. Želimo da utičemo na to da svaki član ne bude samo pasivni posmatrač već subjekat uspeha koje je Crvena zvezda ostvarila i koje će tek ostvariti– zaključio je Mijailović.

Prvi navijač koji učlani najviše članova osvaja put sa Zvezdom na prvo evropsko gostovanje i komplet Zvezdine opreme. Drugoplasiranog očekuje, takođe, put sa Zvezdom na prvo evropsko gostovanje, dok trećeplasirani dobija priliku da provede dan kao prvotimac Crvene zvezde (dolazak u klub, prijem kod predsednika, konferencijsko predstavljanje i kompletnu Zvezdinu opremu). Minimalan broj novih članova, kako bi nagrade bile osvojene je 100.

Takođe, klub je spremio nagrade za klubove navijača. Prvo mesto dobija put sa Zvezdom na prvo evropsko gostovanje za tri osobe. Drugo mesto komplet Zvezdine opreme i vikend u hotelu Mona za dve osobe, dok treće mesto dobija loptu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: