Liverpul - Milner
AP Photo/Jon Super
Liverpul - Milner

AP Photo/Jon Super

Liverpul , Foto: AP Photo/Jon Super

Prvak Evrope Liverpul planira da proširi kultni stadion Enfild na 60.000 mesta, prenose britanski mediji. Klub je podelio više od 5.000 letaka kako bi pozvao lokalno stanovništvo i niz poslovnih ljudi na javne sastanke, gde će se pričati o ambicijama da se nadogradi stadion.

Albanac u Londonu izigrava žrtvu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:23 - 21.11.2019. 18:48 Ostаje dа se vidi dа li će Džaka biti u sаstаvu zа narednu utakmicu Arsenala. Granit Džaka, Foto: Printscreen Twitter / talkSPORT Budućnost Grаnitа Džаke u Arsenаlu još uvek nije poznata, iako se vrаtio u klub nаkon uspešne reprezentativne pauze sа Švаjcаrskom.

U tom fudbalskom velikanu smatraju da je potražnja za utakmice tima Jirgena Klopa znatno premašuje kapacitet Enfilda od 54.000, posebno nakon osvajanja Lige šampiona, a na dobro putu je da posle decenija čekanja dođe i do trofeja Premijer lige.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Ideja dolazi i nakon što su rivali iz Engleske sagradili nove stadione (Totenhem i Arsenal), odnosno nadogradili postojeće (Mančester Siti i Junajted).

Pre samo tri godine Liverpul je takođe nadogradio Enfild kada je potrošeno oko 130 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Džajić posle utakmice sa Ukrajinom: Putokaz za Norvešku