Kristijano Ronaldo
Youtube printscreen
Kristijano Ronaldo

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Portugalac se danas ubraja među najbolje fudbalere sveta, ali je tokom detinjstva morao da se suoči sa nemaštinom i siromaštvom. Premotavajući film, Ronaldo se setio i žena koje su mu sprečile da bude gladan u trenucima kada nije imao para da kupi hranu dok je kao dete živeo na Madeiri.

Pročitajte još:

"Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Bili smo gladni. Sećam se da je pored stadiona bio "Mekdonalds", u njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Njih tri su nam davale hamburgere koji nisu prodati, po odlasku ih nikada više nisam video", rekao je Ronaldo.

Portugalac je pozvao gledaoce da mu pomognu u potrazi za pomenutim ženama.

"Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti", rekao je Ronaldo.

Hrvat napao saigrača, ostali fudbaleri sprečili veći incident

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 19.09.2019. 18:41 Fudbaleri Intera Romelu Lukaku i Marcelo Brozović posvađali su se u slačionici posle remija sa praškom Slavijom (1:1) na otvaranju Lige šampiona, prenosi list Gazeta delo Sport.

Ronaldo je odrastao u siromaštvu, delio je sobu sa tri brata. Njegova majka je bila kuvarica, dok je otac radio kao baštovan. Bez obzira na silne milione i novac koji je zaradio kao jedan od najboljih fudbalera današnjice Portugalac nije zaboravio svoje početke i vreme kada nije imao ni za hleb.

Bonus video: Hasan Salihamidžić o meču u Minhenu i legendarnom polufinalu iz 1991. godine