Milan Živadinović
ALO/Vladimir Marković
Milan Živadinović

ALO/Vladimir Marković

Milan Živadinović, Foto: ALO/Vladimir Marković

Čuveni fudbalski bard ističe da Dragan Stojković preuzima reprezentaciju sa kvalitetnim igračima, ali da to nije dovoljno za plasman na Svetsko prvenstvo.

- Za uspeh mu je potrebna hrabrost i da posloži ekipu na pravi način. Naravno tim oko njega je najbitniji. On mora da izabare prave i lojalne ljude koji će da ga prate u tome. On je bio fantastičan fudbaler, a sada je dobio odličnu šansu da se sa Srbijom plasira na Svetsko prvenstvo - ističe on.

Nema dilemu legendarni Živadinović da Piksi ima fudbalsko znanje, ali tvrdi da mnogo toga mora da se uradi da bi Srbija otputovala u Katar na Mundijal.

- Piksi ne sme da se plaši fudbalskih imena, jer on je selektor i on bi trebalo da diktira tempo. Nemamo puno vremena, sve mora ići brzo jer kvalifikacije uskoro počinju - dodaje Živadinović.

Živadinović tvrdi da Portugal koji je u našoj kvalifikacijoj grupi ne prestavlja veliku pretnju za "orlove", baš kao ni glavna zvezda njihovog tima Kristajno Ronaldo.

- Ma kakav Portugal, to uopšte nije preterano kvalitetna ekipa. A što se tiče Kristijana Ronalda, nije to više isti igrač, njega su pojeli novac, žene i nerad. Mi imamo kvalitetan tim, to su dobri momci, oni vole svi svoju zemlju i to je ključno.

Pročitajte još: