PANTELIĆ RAZOTKRIO MISTERIJU Potpredsednik FSS-a otkrio koja je uloga Nikole Žigića u reprezentaciji Srbije!

Uz Nikolu, članovi stručnog štaba postali su i Simo Krunić i Vladimir Radenković

Nikola Žigić ponovo u reprezentaciji
Nikola Žigić ponovo u reprezentaciji, Foto: Alo! M.Metlaš

Srpski fudbaleri stigli su u Nemačku gde iz očekuje poslednja pripremna utakmica pred početak kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Utakmica u subotu biće debi Nikole Žigića u ulozi pomoćnog trenera u stručnom štabu Mladena Krstajića, a koja će biti njegova uloga, otkrio je njegov nekadašnji saigrač i potpredsednik FSS-a Marko Pantelić.

- Uz iskusne Simu Krunića i Vladimira Radenkovića, Nikola, kao nekadašnji istaknuti reprezetativac, će sigurno svojim igračkim iskustvom, željom i dobrom energijom doneti pozitivne stvari reprezentaciji Srbije.

- Bio je 10 godina u državnom timu. Ima veliko poštovanje igrača, značajno je i uvaženo ime srpskog fudbala, hoće da radi, da pomogne, ima iskrenu nameru da bude u službi reprezentacije Srbije i kao takav sigurno da zaslužuje našu podršku - objašnjava Pantelić.

Nikola Žigić ponovo u reprezentaciji
Nikola Žigić ponovo u reprezentaciji, Foto: Alo! M.Metlaš

Kako je Žigić dosta dugo bio deo nacionalnog tima Srbije i sakupio preko 50 nastupa u dresu sa grbom države, biće autoritet nad sadašnjim fudbalerima, a Pantelić je takođe dodao i da ga igrači poštuju zbog njegovih igračkih i ljudskih kvaliteta.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi