Robert Prosinečki
EPA
Robert Prosinečki, Foto: EPA

Poraz od Jermenije udaljio je Bosnu i Hercegovinu od plasmana na Evropsko prvenstvo, a izazvao je i puno bure oko statusa selektora Roberta Prosinečkog.

Matijašević i Dmitrović bez dlake na jeziku: Da se ne lažemo...

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 09.09.2019. 12:20 Porazom od Portugalije reprezentacija Srbije je znatno smanjila šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine kroz grupnu fazu. Uprkos tome, uoči novog izazova koji "orlove" očekuje sutra u Luksemburgu od 20.45 časova, svi u taboru naše reprezentacije veruju da lekcija protiv evropskog prvaka može da bude dovoljna da tim Ljubiše Tumbakovića stigne do kontinentalne smotre.

Prosinečki je podneo ostavku na mesto selektora Bosne i Hercegovine, ali kako prenosi internet portal senzor.ba, legendarni igrač zlatne generacije Crvene zvezde povukao je svoju raniju odluku.

„Razgovarao sam sa svima, da ne dužim. Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EURO. Nismo u tome uspeli tako da podnosim ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam selektor“, rekao je vidno razočarani Prosinečki na konferenciji za medije nakon susreta.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, legendarni fudbaler će razgovarati sa čelnicima Saveza koji će pokušati da ga ubede da promeni odluku, i u nastavku kvalfikacija vodi Zmajeve sa klupe.

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom