Zidan i Jović
twitter/BlancosDan DPA /PA
Zinedin Zidan

EFE/Emilio Naranjo

Zinedin Zidan, Foto: EFE/Emilio Naranjo

* Zidan se vratio u Real u martu

* On je otišao iz kluba u junu 2018.

* Osvojio je Ligu šampona tri godine uzastopno

Iako je dočekan kao spasitelj Real Madrida, igre na pripremama i na prvoj utakmici nije se pokazala kao uspešna za Zinedina Zidana!

Real Madrid će vrlo verovatno hteti što pre zaboraviti prošlu sezonu, ali ni ove ne izgledaju uverljivo.

Mihajlović pobegao iz bolnice! Cela Italija na nogama!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:57 - 25.08.2019. 19:13 Dao svojim fudbalerima obećanje koje namerava da ispuni! Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo * Ceo fudbalski svet je ostao u šoku kada je otkriveno da Siniša boluje od akutne leukemije Legendarni srpski fudbaleri i trener Bolonje, Siniša Mihajlović, rešio je da večeras predvodi sa klupe svoju ekipu, u prvenstvenom duelu protiv Verone.

Došla su pojačanja kao što su Eden Hazard i Luka Jović ali sa njima nisu stigli golovi, pa u prva dva kola Real je upisao pobedu i remi s Valjadolidom što ipak nije na nivou najboljeg španskog kluba.

Prvi čovek Reala, Florentino Perez, dao je Francuzu preko 300 miliona evra za pojačanja, iako mu daje punu podšrku, španski mediji pišu kako bi Zidan vrlo lako mogao postati bivši ukoliko se njegova ekipa ne trgne!

Prema pisanju "Diario Sporta" Perez je u kontaktu s Žoze Murinjom kojeg u svakom slučaju želi u nekom trenutku da se vratiti u Real. Portugalac je već vodio Real sa  kojim je osvojio La Ligu 2012. godine.

Velika želja crveno-belih otkrila zašto nije usledio povratak u Zvezdu!

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:30 - 25.08.2019. 18:39 Navijači Crvvene zvezde su se ponadali da će se bivši igrač vratiti, ali sada je jasno da šanse nisu ni postojale. Crvena zvezda, Foto: RAS Foto: Marko Metlas * U Crvenu zvezdu je došao 2009.

Murinjo je navodno odbio neke ponude iz Kine jer čeka pravu priliku u nekom od evropskih velikana, a to bi, nastavi li ovako Zidan, mogao biti Real Madrid.

PROČITAJTE JOŠ: