Turski fudbaleri
EPA Erdem Sahin
Turci proslava

EPA Erdem Sahin

Turci proslava, Foto: EPA Erdem Sahin

Turci su do tri boda stigli posle greške albanskog golmana, a po završetku neizvesnog meča u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pobedu su proslavili ispred najvatrenijih navijača tako što su stali u vrstu i vojničkim pozdravom se zahvalili na podršci.

Pročitajte još:

Ovaj potez prema pisanjima turskih medija je ujedno predstavljao i znak podrške turskoj vojsci koja je trenutno u Siriji, gde se bori protiv terorista.

Imajući u vidu da Evropska fudbalska unija nema tolerancije kad je u pitanju mešanje politike u sport, izvesno je da će UEFA reagovati povodom ovog slučaja.

Ibrahimović ima sestru koja je učestvovala u SRPSKOM RIJALITIJU, svi su pričali da je u vezi sa estradnim muzičarom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.10.2019. 08:19 Irena je otkrila neke zanimljivosti o Zlatanu! Zlatan Ibrahimović, Foto: Johan Nilsson/TT News Agency via Švedski legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović u svom Malmeu je dobio zlatnu statuu ispred fudbalskog stadiona istoimenog kluba! Ono što je manje poznato je to da Zlatan Ibrahimović ima sestru u Srbiji, Irenu, koja je učestvovala u srpskom rijalitiju "Farma".

Pobedom nad Albanijom, Turska je nastavila trku sa Francuskom za čeonu poziciju grupe H. Obe reprezentacije imaju po 18 bodova i u narednom kolu će kroz direktan okršaj u Francuskoj biti razrešeno pitanje prvoplasiranog.

Bonus video: Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja