Mohamed El Fardu Ben
Alo/Marko Metlaš
Mohamed El Fardu Ben

Alo/Marko Metlaš

Mohamed El Fardu Ben, Foto: Alo/Marko Metlaš

Izgleda da je transfer saga El Fardu Bena blizu kraja. Šukalo se o njegovom transferu od početka prelaznog roka, a izgleda da će priča konačno dobiti svoj zavšretak. Kako se nezvanično spekuliše u pitanju je ponuda FK Al Alhi iz Saudijske Arabije saznaje "Maxbet sport". 

Al Ahli našeg trenera Vladana Milojevića razmišlja o El Farduu Benu, ali zvanična ponuda još uvek nije poslata na adresu u Ljutice Bogdana. To bi mogao da iskoristi velikan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Čelnici Crvene zvezde narednih dana očekuju ponudu od Al Aina. Navodno, Crvena zvezda čeka cifru koju će da pošalju “šejci”, a zamena za reprezentativca Komorskih ostrva se već uveliko skenira u Evropi.

Vladan Milojević

Twitter/Al Ahli

Vladan Milojević, Foto: Twitter/Al Ahli

Plan je da se kockice slože do 6. novembra do kada traje prelazni rok na Arapskom poluostrvu. Ako ne dođe do dogovora sačekaće se prelazni rok u Kini koji počinje krajem decembra. Podsetimo, Šangaj Šenhua je želeo Gelora Kangu, ali on nije na prodaju.

El Fardu Ben je zaslužan za uspehe Crvene zvezde u poslednje tri godine i zaslužio je da napravi jedan unonsiji ugovor. Imajući u vidu godine fudbalera sa Komorskih ostrva, jasno je da je njegova sreća najverovatnije u Aziji. Videćemo da li odmah posle dvoboja sa Slovanom iz Libereca 29. oktobra.

PROČITAJTE JOŠ: