Georgi Dermendzhiev
Printscreen
Georgi Dermendzhiev

Printscreen

Foto: Printscreen

Lečkov je dodao da će ugovor biti potpisan u utorak, a Dermendžijev će na klupi zameniti Krasimira Balakova, koji je podneo ostavku posle ubedljivog poraza od Engleske 6:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Pročitajte još:

Taj susret obeležili su i bugarski navijači, koji su na rasnoj osnovi vređali gostujuce fudbalere nacističkim pozdravima i majmunskim urlicima, zbog čega je meč dva puta bio prekidan.

Bugarska trenutno na poslednjem mestu u grupi A, sa tri boda iz sedam utakmica.

Navijači Reala u transu, vraća se gospodin "Specijalni"!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 15:12 Da, dame i gospodo, Žoze Murinjo se vraća u "kraljevski" klub. Žoze Murinjo, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI Španski fudbalski gigant Real Madrid već je u kontaku sa portugalskim trenerom Žozeom Murinjom, jer se iščekuje odlazak Zinedina Zidana sa klupe kraljevskog klupa, pišu lokalni mediji.

Dermendžijev je vodio Ludogorec do tri uzastopne titule šampiona Bugarske, a njegov tim je postao prvi bugarski predstavnik koji je zabeležio trijumf u grupnoj fazi Lige šampiona, kada je pobedio švajcarski Bazel 2014. godine Novoizabrani selektor je sedeo na klupi Ludogoreca i u sezoni 2016/17 kad je bugarski klub eliminisao Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona i naneo srpskom predstavniku jedan od najbolnijih poraza u aktuelnoj deceniji.

Bonus video: Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom