Fk Crvena zvezda
Alo.rs/Marko Metlaš
Fk Crvena zvezda

Alo.rs/Marko Metlaš

Fk Crvena zvezda, Foto: Alo.rs/Marko Metlaš

- Crvena zvezda totalno dominira srpskim fudbalom i ne obraćamo pažnju protiv koga igramo. Ako neko treba da se zabrine nad rečima predsednika Aleksandra Vučića to sigurno nije naš klub - poručili su iz redova srpskog šampiona.

- Pobeđujemo svakoga i rušimo sve rekorde, igramo časno i pošteno, dopadljivo za oko, naši navijači su u eforiji, ponosni su na svoju Crvenu zvezdu, najbolju u ovom veku. A da situacija nije dobra, to se vidi golim okom. Ali to je pitanje za FSS, i zato će Crvena zvezda od septembra zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima - rečeno je Tanjugu iz Zvezde na pitanje da prokomentarišu najavu predsednika Vučića da će svi koji rade protivzakonito u srpskom fudbalu biti uhapšeni.

- Kao najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol Srbije, klub koji je društveno odgovoran, imamo obavezu da preuzmemo odgovornost za sve što se dešava u srpskom sportu. Apsolutno podržavamo pročišćavanje svega neregularnog u srpskom fudbalu i istrajacemo na tom putu - poručuju iz Zvezde.

- Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet - sve ćemo da ih pohapsimo - rekao je Vučić za TV "Pink".

- I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže po tom pitanju.

On je rekao i da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu, iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli, kada je to rekao u javnosti.

- To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će da izgleda sledeće prvenstvo i da li će da se igra "tri za tri", a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari sen Žermen... - rekao je Vučić, dodajući da je "mnogo tužan" zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva.

Komentari (7)

Btr

05.05.2021 18:36

Da necete Terzica i Colica na celo FSS!

Začudjen

05.05.2021 19:55

Zamislite, prva se javlja Zvezda? Ko se ono u mafiji prvi javlja da izrazi saučešće?

Smederevac

05.05.2021 21:44

hahah Javlja se glavni krivac svih namestenih prvenstava u poslednje 4 godine -a o radu Kokeze ,Surbatovica i ostalih zvezdinih kadrova ne treba ni pricati!

Rade

05.05.2021 23:20

"Pobedjujemo svakog i rušimo sve rekorde"- Zvezda - Rad 2:2 regularno. Zamislite oni još i oštećeni za penal. Cirkus se nastavlja.

djurdje

06.05.2021 06:27

Javlja se ko IMA potrebu da se PERE...cudi me da se nije javila i sudijska organizacija===svirali su nepostojece penale za ovaj klub,

djurdje

06.05.2021 06:38

Osim fudbala isti scenario je u kosarci,sve se radio da zvezda opet I opet buds prva.setite se prosle sezone:ne odes u podgoricu ne odigras utakmicu bez posledica,dobijes I nagradu igras evro ligu,ABA liga se igra po pravilima SAMO zvezde i. ZACINA t.j.covica u sve se mesa,genije za politiku I sport. MAFIJA:setiti se spajanja zvezde I fmp

drivetic

06.05.2021 10:33

Kako li se samo prepoznadose u celoj prici....