Reprezentativci Portugala na treningu
Tanjug/AP, Armando Franca
Reprezentativci Portugala na treningu

Tanjug/AP, Armando Franca

Reprezentativci Portugala na treningu, Foto: Tanjug/AP, Armando Franca

Kristijano Ronaldo i saigrači su juče ujutru, dakle dan uoči utakmice s Ukrajinom (20.45) na startu kvalifikacija za EP 2020, morali na doping kontrolu!

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Kako navodi izvor iz portugalske reprezentacije, poseta medicinara iz antidoping agencije je iznenadila selektora Fernanda Santoša i njegove izabranike, koji su se upravo spremali da izađu na teren stadiona „La Luž“. Početak treninga je bio zakazan za 11 sati, ali je kasnio dvadesetak minuta zbog kontrole - ne navodi se kojih fudbalera - na nedozvoljena sredstva.

Kad su istrčali na travnjak doma Benfike, na kojem će ugostiti i našu reprezentaciju (25. mart, 20.45), Ronaldo i društvo su radili nasmejani. Bar tokom prvih 15 minuta treninga, koliko je bilo omogućeno predstavnicima medijima da prisustvuju.

Santoš ni juče nije imao na raspolaganju Gonsala Guedeša, koga je grip odvojio od ekipe. Napadač Valensije će gotovo sigurno propustiti meč s Ukrajinom, a do ponedeljka i duela sa Srbijom, nadaju se u taboru „moreplovaca“, trebalo bi da ozdravi.
- Reći da je ovo najjača grupa igrača u našoj reprezentaciji bilo bi preterano. Da ima ogroman kvalitet, to da. Zapravo, najbolja grupa je ona koja pobeđuje - rekao je Santoš pred početak kvalifikacija.