Tenk, T-55, Crvena Zvezda
Marko Metlaš
Tenk, T-55, Crvena Zvezda

Marko Metlaš

Tenk, T-55, Crvena Zvezda, Foto: Marko Metlaš

Prevelika pompa i bespotrena negativna konotacija data je tenku postavljenom ispred stadiona "Rajko Mitić", tvrdi generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Hrvatska policija uhapsila napadače na Srbe! Otkriven detaljan plan akcije koji će vas šokirati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 17:31 U pitanju je grupa navijača iz Splita. Napad na Srbe, Foto: Printscreen Twitter / ym-vesti Šibensko-kninska Policijska uprava je danas održala konferenciju za novinare u vezi sa napadom na Srbe pre sedam dana u jednom kafiću u Uzdolju.

On je izneo primer i da tenk postoji ispred stadiona moskovskog CSKA, kao i topovi na Arsenalovom Emirejtsu u Londonu, pa niko ne pravi problem.

"Velika se pompa podigla, posebno kod onih koju su negativno pisali. Ne znam kakva je razlika između topa i tenka", aludirao je Terzić na stadion na kome je Zvezda gostovala pre nepune dve godine.

Prema njegovim rečima, ne vidi zbog čega bi nekome smetali i šlemovi na igračima, odnosno celokupno slavlje na transporteru.

Zvezdan Terzić

TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

"Kome smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju".

Kao zamenu teza vidi navode da se "vraćaju devedesete" zbog jednog trasportera i izneo još jedan primer da je u SAD demokratija, pa se ulaže 600 milijardi dolara za vojni budžet.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako je naglasio, čuo se sa ljudima iz UEFA i otkrio da oni ne pridaju nikakvu važnost tenku.

"Navijači su ga doneli, u principu pripada njima i napravuli su mali Gazimestan, nama ne smeta. To je simbol borbenog duha i nije van fer pleja", zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!