Košare, Krstičić
Youtube printscreen
Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić

Vladimir Marković

Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić, Foto: Vladimir Marković

Vezni fudbler AEK-a iz Atine, a nekadašnji Crvene zvezde, Nenad Krstičić finansijski je pomogao dvojici junaka sa Košara koji se bore besparicom, ali i brojnim drugim problemima.

PROČITAJTE JOŠ:

Grupa navijača Zvezde iz Koteža organizovala je turnir u malom fudbalu u tom beogradskom naselju, a kompletan prihod bio je namenjen ljudima koji su se 1999. godine borili sa teroristima i NATO snagama.

Nenad Krstičić

FK Crvena zvezda

Nenad Krstičić, Foto: FK Crvena zvezda

Pomenutim herojima potrebni su lekovi, odeća, kao i ogrev za predstojeću zimu... Delije iz Koteža su organizovanjem turnira uspeli da skupe deo novca koji im je potreban za osnovne životne potrebštine.

Svi smo se molili za čuvenog boksera, četiri dana se borio posle nokauta, ali povrede mozga su bile jače! Neka mu je večna slava

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.10.2019. 08:37 Velika tuga. smrt Deja, Foto: printscreen Američki bokser Patrik Dej preminuo je od povreda mozga zadobijenih u borbi u Čikagu pre četiri dana. Njega je zemljak Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa.

Veliki deo dao je bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je imao možda i najvažniju ulogu u sistemu Vladana Milojevića tokom prethodne dve sezone... Za služio je Krstičić veliki naklon za ovaj potez.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja